lördag 28 februari 2009

Ugglor i mossen...

En ny uggla till samlingen! Jag gillar verkligen ugglor, kan inte förklara varför, jag bara gör det! Den vita ugglan på mittersta hyllan till vänster fyndade jag på loppis för bara 15:-, som hittat! Man kan nog ha den både som skål eller kruka, vad man vill!!!
  • Imorgon har jag en visning i Jönköping så jag tänkte att jag kanske skulle hinna springa igenom Ikea innan, vi får se vad som hinns med!?

Ikväll blir det myspys med godis och chips och melodifestivalen så klart, vad ska ni göra??

11 kommentarer:

  1. Det blir samma här, lite mys framför tvn och se melodifestivalen.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  2. Ja samma här...mys framför tvn med lite smått o gott att äta på och dricka. Va kul med Ikea...jag bor bara 2 mil från Jkpg och tänkte också kanske kika in där imorgon=) Ha så trevligt!!! Kram från Johanna

    SvaraRadera
  3. Myspys med choklad och vin framför Melodifestivalen. Dottern har feber så kvällens middagsbjudning fick ställas in. :-(

    Fin ugglesamling du har där. :-)

    SvaraRadera
  4. Kul att du ska hit.....klart du hinner en snabbis till IKEA ska upp till Village...vem vet kanske vi syns.

    Kom på att min kompis oxå är Ugglesamlare, fast han är fanatisk eller va iaf. Kul att loppisfynda, var runt lit lite idag men kom hem tomhänt förutom från IKEA så klart

    Hur dags är du här???

    Kram och ha en bra lördagskväll!

    SvaraRadera
  5. Så du ska till världmetropolen Tenhult där har jag bott i 23 år......det tar 10 minuter max att åka från stan i Tenhult så nu fick du 10 minuter x-tra på IKEA bra va??

    Kör försiktigt!!

    SvaraRadera
  6. Emma; Det är inte första och säkert inte sista gången som vi tänker samma. :) Det kommer säkert bli kanon med en sådan hängare på lilltoan. :) Kul att man kan göra sin egen budgetvariant. :) Kram & trevlig Söndag!

    Söta dina ugglor är. Uggletavlan superdiggar jag. :) /Malin

    SvaraRadera
  7. Du är utmanad :) Se min blogg. Kram Emmy

    SvaraRadera
  8. Självklart Melodifestivalen - det borde stå med i grundlagen :D jag följer slaviskt :) Var på hockeycup med barnen hela dagen så det var lagom att softa med godis och läskeblask till MF.
    Kram

    SvaraRadera
  9. HAr du tänkt på hur många inredningsbloggare so mär föskollärare?? Det har jag tänkt på flera ggr o nu såg jag att också var det. Måste betyda exra kreativa människor :)

    SvaraRadera
  10. Tjopp!

    Fin uggla du fyndat, jag har oxå dille på ugglor i alla former!

    ha det fint

    SvaraRadera
  11. Härliga ugglor! Gillar också string-hyllan.. Önskar att jag hade en sådan, men kanske först och främst någonstans att göra av den..

    Förresten, du har blivit utmanad på min blogg!
    Ha det så bra!
    Kram Frida

    SvaraRadera