torsdag 12 mars 2009

Hayman...

Såg för ett tag sedan att goa Jenny tänkt göra en "Hayman" och jag fastnade direkt för den idén så jag har nu gjort mej en alldeles egen Hayman mini som kommer bli en lampa så småningom, HÄR kan ni se orginalet. (Hoppas det var okej jenny??;)) Det som fattas nu är en lampsladd i passande färg, lutar åt svart eller rosa?? Hittar ni någon snygg så hojjta gärna till!!!

Jag har använt mej av rundstavar som jag limmat ihop i passande form sedan var det bara att måla och sätta upp på väggen.

17 kommentarer:

 1. jag har en utmaning till dig på min blogg.

  trevlig helg

  SvaraRadera
 2. Shit va snyggt, och va enkelt ändå, och så mycket billigare!! :)Tänk va massa snygga dyra grejer man säkert kan göra själv. Jag har ju en snickare till man oxå så jag borde låta honom göra maaassor av grejer.

  SvaraRadera
 3. Läcker...har oxå funderat på en sån men vet i 17 vart jag ska ha den....verkar ju lätt som en plätt och vad billigt det blir sen då.

  Ha en bra helg och kram!!

  SvaraRadera
 4. Vad snyggt, och bra mycket billigare:) Kul att kunna göra budgetvarianter själv.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 5. Fiffiga du!! Spännande att se när det blir helt klart.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 6. Jättefin!!
  Ha en superskön helg gumman!
  Kram Malin I&D

  SvaraRadera
 7. Tjopp! Vad finurilg du är som kommer med egna lösningar på dyra saker, den blir nog minst lika bra om inte bättre än orginalet :)

  Ska bli kul att följa kobran oxå!

  trevlig helg

  SvaraRadera
 8. Kan bara tipsa om att använda ganska grov rundstav. Orginalet är i sig drygt 25 mm i diameter, bara ett litet tips. Angående sladd så köpte jag min från www.frinab.se i klarröd 4 m, med porslinsfäste för glödlampan för ca. 300 kronor. Ger ett snyggt intryck när den är i porslin. Ser fram emot hur resultatet blir, kan säga att själv så blev jag supernöjd med min!

  SvaraRadera
 9. Jättesnyggt! En riktigt cool idé!
  Kram Milla

  SvaraRadera
 10. Kanonbra med tips på egna varianter. Härligt att få inspiration - tack!
  Trevlig helg!
  Kram Therese

  SvaraRadera
 11. Tjuuuusigt! Duktig du är på att fixa sånt! :D Har en utmaning på min blogg till dig.. du har redan avklarat en vinkel nu :P KRAM

  SvaraRadera
 12. Vad läckert! Kommer bli riktigt snyggt. Trevlig helg, kram Sandra

  SvaraRadera
 13. Vad fin den blev =) Även jag har gjort en för ett tag sedan, men den har bivit liggandes då jag inte har klurat ut hur jag ska få upp den på väggen. Hur gjrde du?! Kram Sofia

  SvaraRadera
 14. fasen va cool den va, den verkar ju inte va helt svår att fixa själv. snyggt jobbat. Kramizzar

  SvaraRadera
 15. Så snygg! Kreativt av dig! Längtar till att se den helt färdig!

  SvaraRadera
 16. Häftigt, kan man ju också använda som en hängare, om man vill...

  SvaraRadera
 17. Intressant håller på med en liknande Hayman lampa men jag undrar hur man på bästa sätt ska fästa den på väggen? Hör gärna av dig med tipps

  SvaraRadera