onsdag 4 mars 2009

Lovley green...

Nu har det blivit lite grönt som accent i köket, känns så vårigt och fräscht! Bra när man har grejjor liggandes som man kan plocka fram eller flytta runt, då slipper man köpa nytt jämt vilket kan bli väldigt dyrt. Lånade lite grönt av mamsen med, också ett bra sätt att låna av varandra!?

Bricka från Ikea...

Jag älskar att blanda gröna nyanser eftersom jag gillar alla nyanser lika mycket!!! Men sen kan det vara snyggt att välja en nyans i t ex. grönt och enbart använda sej av den, allt efter tycke och smak!

Nu till en efterlysning: Någon som vet vart man kan få tag på "industrigolv" (gummimatta med prickar på??) billigt, gärna häromkring eller på nätet? Hoppas ni fattar vad jag menar för golv...

8 kommentarer:

 1. Urfint Emma!!! :)Pysseltoka där! ;) Jag saknar min Maimekkogardin ännu mer nu. :D Kanske kan bli två kappor av min långa kappa en anann gång. Men nu får jag nöja mig med mitt gröna i v-rummet. :)

  Industrigolv är supersnyggt, har med varit inne på det men dt är inte roligt att städa så det går bort, tyvärr. :( Skulle gärna vilja ha sånt golv annars....

  Sök på Trelleborg gummigolv (industrigolv) så hittar du säkert. Jag kan kolla mitt inlägg om det annars och se vart man hittar det. Hojjta isf...

  Hur har det gått med sideboardsfunderingarna? Ska ni slå till på Ikeaskåp??

  Ha det så bra! Kramisar Malin I&D

  SvaraRadera
 2. Riktigt fint med det gröna, funderar själv på det i köket. Älskar stringhyllan :D

  SvaraRadera
 3. Härligt med grönt funderade på det i hallen men tog det röda eftersom inget grönt finns att tillgå här hemma.
  Byta saker med varann är jättebra!!

  Kram och ha det så gott!

  SvaraRadera
 4. Jag skulle också vilja ha ett sånt golv... Undrar bara hur det är att städa? All skit fastnar runt prickarna? Luktar dem? Har funderat en del, men de är snygga :) Antar att du menar dessa:
  http://www.shop.linoleumkompaniet.se/index.php?cPath=91_266

  Kram Therese

  SvaraRadera
 5. Ursmart att låna av varandra! Lysande idé vännen. Man vet ju inte var man ska göra av alla saker som man inte använder just för stunden och sen när man får tillbaks det utlånade så blir det ju som ett nytt hem igen :-) Oooh, jag gillar ju också grönt! Och Marimekko :-) Jättefin bokstavstavla, men, men, ugglan då?! Du har väl inte lånat ut den?

  Glömde skriva angående vasen att den finns i en till variant. Den jag köpte har ju kvadratisk botten och sen finns det en långsmal också (25 cm?).

  När kommer ni till Stockholm då? Jag måste ju se till att röda mattan rullas ut och kanske jag ska stå vid stadsporten och vifta med flaggor :-) Det är ju inte var dag det kommer så fint besök till den här stan ju :-)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Snyggt & frsächt med grönt! Hoppas att du får en supermysig helg! KRAMAR!

  SvaraRadera
 7. Sååå snyggt med grönt! Kram

  SvaraRadera
 8. Åh,va fint du har det! :) Är också vääääldigt sugen påen stringhylla.Måste även undra,den fina kakburken i vitt,svart och turkost som du har i hyllan, vart har du fått tag i den?

  Mvh Marie

  SvaraRadera