lördag 4 april 2009

Koziol!

Var inne på Cervera häromdagen och då fick en liten "väska" från Koziol följa med mej hem. Gillar deras produkter, denna väska går ju använda till så mycket, t ex. plantera blommor i, använda till småpryttlar, ha på toaletten till schampo och mycket mer. Skulle helt klart kunna köpa några fler!

Idag har det nästan varit som sommar här, man har kunnat sitta ute i solen i enbart linne och ändå svettas, underbart. Lite fräknar har jag allt fått!!! Har även hunnit med att spreja några lager färg på min stol som nu snart är helvit, har även sprejat lite annat smått och gott, kommer bildbevis!

12 kommentarer:

  1. Ja det har verkligen varit en superdag! :)
    Den lilla var ju himla söt. Själv fick jag precis en stor variant som jag tänkte ha som tidningsställ. :)

    SvaraRadera
  2. Visst har vädret varit underbart men i natt har det regnat får se hur dagen tar sej ut.
    Har oxå en sån liten väska som jag fick av grannen när jag var hundvakt en gång, de är så söta. Skulle kunna ha en i varje färg.

    Kram och ha det så gott!!

    SvaraRadera
  3. Kan bara hålla med! Älskar väskorna Taschelini. Supersöta! Och går att använda till så mycket. Jag tror jag har 4 svarta, 2 vita och 2 gröna hittills :)

    SvaraRadera
  4. Ska bli skoj att se!
    ha det så bra!

    SvaraRadera
  5. Ja visst är det underbart ute nu :) Hann sitta ute en stund iaf.

    Vilken söt liten väska du har köpt, bra till mycket, precis som du säger :)
    Kram Therese

    SvaraRadera
  6. Vilken söt väska...och lite härligt grönt i den :)

    SvaraRadera
  7. Vilken söt:)Nu blev jag sugen på en jag med:)
    Ha en bra dag.
    Kram Kristina

    SvaraRadera
  8. Jag gillar också deras produkter, har kikat på väskan några gånger. Vad fin den blev hos dig.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  9. Tjoppla hej!

    Ja jag vet att du diggar ugglor,m du har ju oxå ett par stycken. Du som brukar spraymåla, tänkte fråga dig vart man köper sprayfärg i lite andra kulörer? Har bara hittat grönt, rött och gult i fel nyanser. Kanske inte finns så många färgval...

    Ha det grejt!

    SvaraRadera
  10. De är ju så fina de där så väskorna. Jag skulle kunna ha en i varje färg :)

    Självklart får du komma på fika:) Vi får väl ta tag i den där bloggträffen nån gång helt enkelt. Locka med oss Mari också ;)

    SvaraRadera
  11. Vad fint det blev! Har varit lite sugen på att köpa en likadan faktiskt... :)

    SvaraRadera
  12. Emma;

    Hej Snäckan! Tack, vad roligt att du tycker om vårt kök. :) Jag tycker särskilt mycket om tavelväggen, är så nöjd med den. Den piggar upp köket. :) Köket ser mindre ut irl tycker jag. Jag brukar fråga folk som hälsar på om det inte är litet, men de tycker inte att det är så litet. Kanske är det jag som är kräsen? :) Det är på ca 20 kvm (med skåpen inräknade).
    Jag hade gärna haft större. Jag vill ju öppna upp lite ovanför köksbänken i framtiden, har lite olika idéer på hur. Får väl skriva om dom om det blir aktuellt. Mattias är inte så pigg på idén nämligen. Jag tror att man hade upplevt hela huset större och luftigare då. Sen tycker jag om att man kan umgås mellan rummen sas. :) Isåfall skulle jag vilja ha barpallar där vi har vår projektor nu. Håll tummarna på att han ger sig med det. :)

    Du är välkommen hem till oss, men har inte för höga förväntningar. :) Här är så mycket halvfärdigt och vi har en del slitna lister mm. Toan och tvättstugan är inte påbörjade bara. Trädgården är inte den roligaste, snarare tvärtom. :) Men man får ta en sak i taget ju.

    Vad kul det skulle vara att träffas. Och pyssla förstås!! Här är en till som drömmer innan sängdags, nästan som mest då. Hihi. Knasig man är! :) Men det hör väl till när man är en inredningsnörd. Eller vad säger du? :) Må så gott vännen! Glad Påsk!!
    /Malin I&D

    SvaraRadera