torsdag 16 april 2009

Norm 03

Nu har jag "klickat" hem lampan Norm 03, har länge spanat in den och den är tänkt att hamna i vardagsrummet. Nu när Inreda.com hade rea så passade jag på, 750:- fick jag ge:)

I går var vi i Göteborg, inte på någon nöjestripp men på vägen hem stannade vi till i Borås för att äta och vad får jag syn på?? Iittala outlet, så där var jag ju ABSOLUT tvungen att gå in (till sambons förtret;)). Hade inte stora plånboken men jag kunde lätt ha handlat det mesta. Två gröna kivilyktor och en röd "Hanna Wering" kopp, till samlingen, fick följa med hem. Kan lova att det kommer bli att åka dit fler gånger då vi varit i Göteborg:) Passade dessutom på att gå med i MYIITTALA!!!

8 kommentarer:

 1. Ja visst finns det mycket fint på Iittala outlet, Vi har en 2 mil härifrån :) Våran har andrahands sortering av Pappelina också - det kanske alla har... Men det är ju inte fel :)
  Kram Therese

  SvaraRadera
 2. Vilken lyckost! Lampan är så läcker :)

  SvaraRadera
 3. Attans har aldrig varit i någon sån outlet. Det är den som låg i Gällsta innan som flyttat dit.
  Såg Cervera sålde kivilyktorna för 69 kr st men än har jag stått emot fast jag gillar dem.

  Lamparea är farligt!! Mari ska inte gå in och titta på Inreda...

  Kram och ha det så gott!

  SvaraRadera
 4. Oj det låter spännande!!! Är det svårt att hitta dit? Jag har inte så långt till Borås så nu framåt sommaren blir det säkert någon Göteborgsresa och då skulle jag gärna vilja stanna där också!

  SvaraRadera
 5. umm det är en riktigt snygg lampa det där...själv köpte jag norm06 och är mycket nöjd...även ifall mannen INTE var lika glad när han skulle sätta ihop den :)

  SvaraRadera
 6. jag kanske måste ta en roadtrip dit till sommaren, jag vill också handla! :)

  kram /iris

  SvaraRadera
 7. Åh nej vilken lycka! Norm är såååå fin!

  SvaraRadera
 8. Vilken snygg lampa som vanligt avis på dina snygga lampor. Och vilken bra reklam men jag känner igen de har typ 10 min cykelväg till Iittala outlet så de kan ju va svårt att inte ta sig dit ;-) kramizzar

  SvaraRadera