onsdag 27 maj 2009

Kvällens vill ha!!!

Kvällens vill ha är hängaren Leaves steel. Nu när jag går i tankar om att göra om lilla toaletten så är detta absolut en konkurrent till drop hangern som jag tänkt ha som handukshängare. Detta tåls att tänka på:) Den här finns att köpa hos b la. Tingshop för 299:-. Tingshop som för övrigt har mycket fina saker som man skulle vilja ha, kika gärna in där om ni aldrig varit där!

Bild lånad från tingshop.comKursiv

8 kommentarer:

 1. Den där såg jag oxå någonstans och fick ett litet ha-begär, kanske det var på den hemsidan. Man är och far överallt så man glömmer vart man hittar saker och ting.

  Den är urläcker!!

  Ha en bra dag och kramen på dej!

  SvaraRadera
 2. Visst är de fina? Jag vann ju en vit från Vackraväggar som jag skrev om på bloggen. Där kostade den vita 269:-, men du kanske vill ha den gröna? Tyvärr hade de inte den gröna varianten på VackraVäggar. Hoppas du köper den, för den är superfin!

  SvaraRadera
 3. jaha, du går i samma tankar som jag:) den är riktigt fin den där hängaren!

  SvaraRadera
 4. Jättefin, den vill jag också ha nu :)

  SvaraRadera
 5. Jag klickar mig vidare till den butiken. Jag ska också försöka pimpa till vår nya gästtoa och behöver lite nya prylar :)

  kram /iris

  SvaraRadera
 6. Emma; Ja Emma, det gör det verkligen! Man blir ju alldeles knasig av allt fint man ser och när man tänker på sin oändliga önskelista. :D

  Vad roligt att du inspirerades av björk+holk. Såklart ska du göra något sånt. :) Jag tycker väldigt mcyekt om din avskalade björk med pippifåglar. :)

  Jag längtar så tills jag får piffa på altan+altandäck. Vilken dröm!!! Man har saknat altan i många år nu så det kommer bli underbart. Hoppas nu bara att vi kommer på en bra lösning så vi båda ska bli nöjda också. :)

  För tillfället mår jag lite bättre men det är en enda bergodalbana. Men man är inte ensam om att ha det tufft ibland. :) Även om det kan kännas så.

  Jag hoppas du mår bra!? Några pysselprojekt på G?!
  Ha det allra bäst rara du!! KRAM

  Diggar med hängaren, men du är väl inte förvånad. Fastnar jämt för samma som dig!

  =)

  /Malin I&D

  SvaraRadera
 7. Tack för tipset, där ska jag kika in.

  Svar: Tack så mycket! Det kommer med detaljer sen. Ha en trevlig helg, kram Sandra

  SvaraRadera