måndag 18 maj 2009

Senaste fyndet!

Mitt senaste loppisfynd är den här gröna vasen. Den inhandlades igår, mest för att den hade en kul och annorlunda form. Fastnade direkt. Ser ut som ett kors när man tittar uppifrån, fick ge 45 riksdaler. Ni har väl snart tröttnat på allt mitt loppissnack!?;) Men man kan faktiskt göra riktiga fynd och istället för slit & släng så kan man ju återanvända sånt som andra inte vill ha längre, det är ju nytt för mej. Funderar själv på att ha en liten gårdsloppis med sånt som bara står och inte längre används, kan få bli nytt för någon annan! Har ni haft loppis någon gång??

3 kommentarer:

 1. Nä då inte tröttnar jag iaf. Älskar sån fynd och idag när jag slutat ska jag till secondhand och kolla lite. Känner mej tömd på ideér just nu.
  Har ingen loppis här men gott om secondhandaffärer och min favorit är öppen idag, jippi!

  Kram och ha det så gott!!!

  SvaraRadera
 2. Vilken fin vas!!! Alltid kul med loppisar! Har du någon loppis att rekommendera i dina trakter? Jag har inte så långt att åka dit nämligen. Mvh Johanna

  SvaraRadera
 3. Jag är absolut inte trött på loppissnack! meramera!Riktigt fin och annorlunda vas det där:)

  Har stått och sålt på loppis i Rovaniemi för herrans många år sedan men annars så inte... det vore väl dags nu när man samlat en del skatter i gömmorna..

  SvaraRadera