fredag 26 juni 2009

Back on track och toaletten är klar!

Nu börjar jag sakta men säket känna mej bättre och bättre och få lite pyssellust tillbaka. Vill passa på att tacka för alla fina krya på dej hälsningar, värmer massor ska ni veta! Men det är inte bara tråkigheter som hänt, i och med 2:a platsen i vi i villas bloggtävling så var det ett stort repotage om mej och bloggen i vår lokaltidning, jättekul:) Så jag vill passa på att hälsa alla nya och så klart gamla läsare välkomna!!!

Nu kommer de närmsat inläggen förmodligen handla om vår gästtoalett som nu äntligen är färdig, sambon har verkligen slitit och jag har gjort det som jag orkat med. HÄR kan ni se hur den såg ut innan renovering...

Vi började med att slipa golvet och måla det i svart sen var det dags att sätta upp väv som sedan målats vit. Eftersom detta är en liten toalett utan dusch så har vi valt att använda tapet då detta inte är något våtutrymme.

Handfat och skåp kommer från Cheapy. Vi fastnade för denna modell eftersom skåpet är i vit högblank, vi gillar okså att kranen sitter på sidan dessutom är det alldeles lagom stort. Pris för denna kombination är 999:-.

Blandaren är köpt på Blocket och är av ett danskt märke...sambons val och jag är nöjd:)

Fondtapeten bakom toaletten blev "Saga" från Decor Maison. Såg den första gången på Ikea faktiskt och föll pladask, har även sett den hos Fixa&Dona och jag bara älskar den!!! Den finns i flera färgställningar och det var inget lätt val men till slut blev det den gröna...

Här har sambon målat golvet ytterligare en gång...och det blev även en tredje gång eftersom han var klantig nog att gå in på toaletten med skor efter bara en timme trots tjat på alla andra att man INTE fick gå in där;)

Mer inlägg kommer...nu ska jag hälsa på hos er för det var ett tag sen, längtar:)

6 kommentarer:

  1. Det ser ut att bli riktigt fint på lilla toaletten ju! Jag är vääääääldigt sugen på att måla golvet här hos oss också, så hojta gärna till om för och nackdelar. Vilken typ av färg har ni använt?

    SvaraRadera
  2. SNYGGT SNYGGT!!! :)
    Gumman, jag skulle vilja se "hemmahosreportaget"!!

    Hoppas det känns bra trots omständigheterna. Skönt att du
    har pyssellust. Det är avkopplande och terapi. :)

    Ha en fin helg! Kramar!!

    /Malin I&D

    SvaraRadera
  3. Nämen hörru, så här kan ni ju inte göra. Det är ju allt för snyggt och spacigt, hur ska ni nu få gästerna att umgås med er, de kommer ju att tillbringa hela besöket hos er inne på toa! ;-) Om det är så här fint redan innan det är klart så kommer det att bli farligt snyggt, särskilt när du satt dit alla detaljer som du är så bra på.

    Ah, en silvermedalj! Supergrattis!!! Vilken grej. Ähum, "lokaltidning" är ju just lokaltidning, är det en artikel som går att länka till, för oss som inte kan köpa den tidningen i kiosken. Du måste ju ge nåt till fansen :-)

    ASA! Åhhh, de är ju så snygga! I love ASA! Upptäckte ju märket in en helt underbar affär på Mallis förra året och glad i hågen gick jag till samma affär i år igen bara för att upptäcka att... de helt hade bytt sortiment, mest kläder och väskor! Jag kunde iofs ha gjort värsta fynden för de reade ut det lilla ASA de hade kvar till 70% och där fanns t.ex en enormt fin och enormt stor skål, men den var nog finare där det stod, än att jag skulle packa upp en hög med porslinsskärvor ur min resväska efter hemkomsten...

    Men vad är nu detta om akut operation???!!! Hmmm, är det den som har fått dig att åldras ;-) 26 nu enligt profilen. Eller har du låtsas fylla år för att få en massa fina presenter igen? :-)) Men oj oj gummsan, är du ok nu då? Ja, verkar ju så på det här senaste inlägget i alla fall. Du tar det väl lugnt nu?

    Kramar!

    SvaraRadera
  4. Så läckert det blir. En liten toa är ju smidigt att fixa till när man inte behöver "våtrumma" det. Då kan man gå lös på ett annat sätt. Vilken läcker tapet...

    Ja se karlar.....fast det var ju tur att han själv fick göra om golvet.....Ser verkligen kanon ut.

    Grattis till plast nr 2 inte illa.

    Gott att du börjar piggna till!

    Ha en bra dag....bloggen är lixom inte prio nu när vädret är på topp.
    Jobbar journatt nu så jag vaknade tidigt och inget att göra sa då får man passa på.

    Kram!

    SvaraRadera
  5. sjukt fin toalett - skulle trivas där som gäst ;)
    Skönt att du mår bättre å börjar få tillbaka lusten... Ha nu en toppen helg å njut av värmen - det är ju inte så ofta den är här :)

    kram kram

    SvaraRadera
  6. Skönt att du mår bättre.

    Det har blivit jättesnyggt på toan. Tapeten passar fint där. Blandaren gillade jag extra mycket.

    kram Annette

    SvaraRadera