söndag 7 juni 2009

Dags för loppisfynd igen:)

Jaha då har ju jag och sambons kusin M varit i farten igen och gjort loppis!!! Vi är numera beroende tror jag...det är ju inte alltid man hittar något som faller i smaken men lite blev det...

Köpte 2 svarta fönsterlampor för 10:- (har en likadan vit och den gav jag 250:- för ny). Den här hamnade i vardagsrumsfönstret och den andra gav jag till mamsen.

En svart bricka, Lotta Kuhlhorn, 2:a sortering. Fick betala 50:-! Den hamnade på stringhyllan.

För ett tag sedan när jag var på loppis inhandlades den gröna "kors"vasen och igår när vi var iväg igen så hittade jag en likadan fast modell större och i klarglas:)

Ett fat för 10:- som hamnade på bordet!!!

Detta var vad jag hittade denna gång!!!

Kan berätta att svart golvfärg är inhandlat till lilla toaletten och tapet är beställd så när det regnar och man inte kan grejja ute så kan jag börja med toaletten!!! Skönt att snart kryssa av det på "göra"listan...

6 kommentarer:

 1. SNYGGT! Ja, loppis är beroendeframkallande! Jag älskar också loppis! Det finns ju nästan överallt dessutom!

  SvaraRadera
 2. Det kallar jag fynd, en sån vit lampa har jag oxå och det kostar lite mer om man säger så....hade aldrig sålt min för 10 kr.


  Såååååå härligt att fynda och dessutom när det är snygga fynd som du gjort.

  Ha en bra dag och kram!

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga fynd du har gjort!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Vilken fynd du gjorde med lamporna, dom var så snygga!!

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 5. Så roligt med en lyckad loppistur! Jag är så dålig på sånt, borde vara lite mer miljömedveten :) Dessutom hade det kanske gynnat plånboken -den student man är. Men du vad spännande med svart golv i badrummet -ser framemot att få följa projektet! KRAM på dig! och Gusse tackar ödmjukast -haha! :)

  SvaraRadera
 6. Vilka fynd du gjort. Den där lilla gröna korsvasen var ju jättesnygg!

  SvaraRadera