fredag 31 juli 2009

Fatboykopia?!

Nu när altanen är helt klar (invändigt:)) så börjat jag planera hur det ska se ut där. Vi har ju sålt rottinggruppen och sambon har istället byggt två bänkar som jag håller på att måla vita. Hade gärna haft två Fatboy Outdoor men tyvärr är priset en aning saftigt för mej.

Istället blev det två av dessa från ellos i svart. De var på rea och kostade 499:-/st. De kom med posten idag, sambon provsitter just nu och de fick godkänt:)

Fyndade ett blombord a la string i söndags på loppis, 40:- så även det ska få en plats på altanen men i lite omgjord form:) Bilder kommer så fort vi får färdigt!!!

Bild lånad från rum21.se & ellos.se

8 kommentarer:

 1. Det var bra att höra att den fick godkänt! Jag har tänkt samma tanke och också sett dom på Ellos. Men jag tycker den ser lite glansig ut, känns den inte för glatt?

  SvaraRadera
 2. fatboy är så sablans dyra! jag skulle vilja ha en hängmatta men det är ju hutlöst dyrt.
  Istället blir det nog bara vår hund Milo som får en FATBOY hundbädd :)

  SvaraRadera
 3. tack emma!!! fatboy är så coola har kollat på sådan länge men får se om det bli inköpt någon. Kram

  SvaraRadera
 4. Jag ser fram emot att få se er altan.
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Lät som ett bättre alternativ med det priset. Spännande att se helheten sen, hoppas vi får altan-väder nu ett tag framöver för det är en bristvara...

  Kalasfynd kallar jag det...kul att fixa och dona, här är det så lugnt börjar jobba på måndag...hemska tanke.

  Tjooa till om det är loppis i Rödån nåt mer har ingen tidning som jag kan läsa om det i.

  Kramar!!!

  SvaraRadera
 6. Vad bra att även kopior fungerar! :-) Jag har glömt att svara dig på din fråga angående var jag köpte min stringhylla. Den beställde jag via en butik i min hemstad, eftersom det blev billigare än att beställa via Länna Möbler eller Svenssons. Så ett tips kan ju vara att kolla med återförsäljare där du bor. Ha en skön kväll! Kram Anna

  SvaraRadera
 7. Fiina!! Köpte en i falkenberg på ett outlet, de kopiorna hette cosy!! Men min kommer hem med bud då den var för stor att ta med från semestern!!

  Hoppas du mår bra!!

  Kram Therese

  SvaraRadera
 8. Ooooo!
  Ett kap med andra ord!!


  Maliin

  SvaraRadera