lördag 18 juli 2009

Målning pågår...

Här ser ni lite utav mitt projekt till altanen, en säng/soffa/gunga eller vad man ska kalla det!? Sambon ser ut som ett frågetecken men det kommer nog bli bra, skillnaden på mej och sambon är att jag ser allt färdigt i huvudet men det gör inte han!!!:)

Vi håller också på att grunda altanen men har inte kommit så långt på grund av att det kommer regnskurar titt som tätt men någon gång ska vi väl bli klara, kommer bilder så småningom! Ha nu en skön Lördagskväll!!!

10 kommentarer:

 1. Hejje! Kan inte du maila mig? patricia_axelsson@hotmail.com har lite frågor ang de inlägget du skrev i min blogg. Kramar

  SvaraRadera
 2. Spännande spännande!! :)
  Du är så DUKTIG!!! /Malin I&D

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Ullared är ett måste då man är i de regionerna du :) Har varit där två gånger inom loppet av tre veckor :) jättekul!!

  Kramis

  SvaraRadera
 4. Det är bra att du kör vidare med dina projekt även om sambon är tveksam. Det brukar ju, som du skrev, bli bra bara dom får se det färdigt. Jag säger dom för min sambo är likadan!
  Ska bli kul att se mer bilder på ditt projekt. /Jenny

  SvaraRadera
 5. Vad spännande att se projektet när det blir klart. Har det lite så här hemma också... Jag har helhetsbilden klar i huvudet, hur jag vill att det ska se ut. Det är inte alltid som det går hem hos maken. Men mina idéer blir ju för det mesta godkända till slut ;)

  You go girl! ;)Du är så duktig!
  Kramar Therese

  SvaraRadera
 6. åh, ser lovande ut:-)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Hej hej! Det är likadant här - jag har idéer och projekt och sambon "ser inte klart" förrän i spurten liksom =). Jag är bara sååå tacksam att han ibland släpper sitt tidigare principfasta motto "det är bra som det är"!!
  Ha de bra! Hälsn från Krista i Bollnäs

  SvaraRadera
 8. Tjohej!! Visst är det tjatigt med skurar, in och ut med dynor och penslar, hua!! Men som du säger, någon gång blir det klart.
  Må gott Hannah

  SvaraRadera
 9. Det blir nog superfint:) Det är tur att man har förmågan att se i huvudet:P Kram

  SvaraRadera
 10. Typiskt karlar, fattar väl vem som helst hur det ska bli och va till
  :-)
  Ha det så gott!!

  SvaraRadera