söndag 5 juli 2009

Många ideér...

Just nu är det många ideér som far igenom mitt huvud och mycket som jag vil ha...men man kan ju inte få allt på en gång:)

Ett projekt till Hösten kommer bli att måla vardagsrummsgolvet. Frågan är bara vilken färg...svart eller vitt?? Golvet på bilden är jättesnygg och passar bra tillsammans med det gröna som för övrigt är min favoritfärg!!! Har ni några tips då man ska måla ett trägolv och vilken färg hade ni valt?

Bild lånad från Leva&Bo

8 kommentarer:

 1. Jag tror att jag hade valt att måla det vitt, smuts syns mindre.
  Svart kan oxå kanske göra rummet mindre och mörkare.
  Mvh Anna

  SvaraRadera
 2. Jag tycker svart skulle vara coolt.
  Tänkte själv när vi gör om vårt lägga in ett furugolv och måla vitt..men med en svart hund är det omöjligt har jag insett...så jaär lite sugen på svart..snyggt!

  SvaraRadera
 3. Jag skulle valt vitt, då jag tror att svart kan bli hårt.....det är nog lättare att ha svarta detaljer (om man vill ha det) till det vita golvet och tycker man det är mycket så kan man ju lättare plocka bort det än måla om golvet!
  Hoppas du mår bra!

  SvaraRadera
 4. Mina försäldrars brädgolv i deras stuga målade vi vitt och det blir skitigt sjukt snabbt. Svart golv syns allt damm på. Varför inte en snygg ljusgrå nyans? Kram

  SvaraRadera
 5. Va glad att det far ideér genom ditt huvud är råder stiltje precis men så jag oxå fixat hela lägenheten utan badrummet. Finns lixom inte mer att göra just nu iaf.
  Hade nog satsat på ett vitt golv...dammet syns med en gång på ett svart golv på gott och ont;-)
  Jobbar två dagar till sen semester, ska bli underbart och välbehövligt.

  Ha det så gott och kramen!

  SvaraRadera
 6. Håller med dig om vitt och svart golv...det är verkligen supersnyggt men om det är praktiskt har jag ingen aning om.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Emma; Tack Emma!! :) Nu är jag färdig med lite av pysslet. :) Visar såklart på bloggen snart. Ja stolarna är inte alls dumma. Tänk om man hade mer pengar!!!! :S Hoppas du mår bra gumman.

  Angående golv. SVÅRT!!! Jag är inte den rätta att rekommendera, som du vet har vi varit vilse i golvdjungeln. :) Både vitt och svart är ju snyggt. Här hemma "vågar" jag inte ta svart iom att vi inte har så stora ytor. :S Och jag vill så gärna bevara ljuset i huset. Så jag är en fegis där även om jag tycker det är dösnyggt med svart. :) Sen tänker jag så här, jag vill ta något som håller mest i längden och då tror jag personligen mer på vitt. För det blir på något sätt värre om man tröttnar på svart.:) Men det är jag. :)

  Det blir snyggt , vilket som hos er. :)


  Kramisar!!

  /Malin I&D

  SvaraRadera
 8. Riktigt snygg interiör. Älskar den gröna "fåtöljen" i plast, ser ut som det iaf.

  Tack snälla, jo jag mår lite bättre, nu har man insett i alla fall, så nu väntar jag bara på besked, så visst, ovissheten ligger ju fortfarande där och gnager. Men jag lever, det kunde varit värre! Försöker tänka så :)
  Tack för omtanken!

  SvaraRadera