måndag 31 augusti 2009

Kvällens vill ha!

Kvällens "vill ha" blir Kartells förvaringskombination Componibili. Vill ha två av dessa till sovrummet som sängbord. Någon som vet vart de kan köpas billigast? Vill ha den med två fack.

Vill även ge en STOR kram till gulliga Sofie som listar bloggar hon läser, hon skriver så här fint om mej på sin blogg; "Emma är en hyvens trevlig och härlig människa. Vi har väldigt lika stil, vilket uppskattas till tusen."

Har ni aldrig besökt sofies blogg så måste ni bara göra det, hon inspirerar i massor och har en skön och snygg stil hemma. Hon är även en av de mysigaste och snällaste människor jag "träffat". Tack sofie för de gulliga orden!

Ligger här i soffan och försöker bli frisk, har åkt på en väldig förkylning så jag orkar inte så mycket, tur att det finns en massa härliga bloggar att läsa och inspireras av:)

Bild lånad från rum21.se

13 kommentarer:

  1. Hihi, så du såg mig mig på loppisen i Tidaholm igår. :) Fyndade en superfin mormorfilt till dubbelsäng, mkt nöjd :)och en massa leksaker till barnen... Liam är tre år och älskar att gå på loppis redan, kan bero på att han följt med mig så många gånger ;)
    kram

    SvaraRadera
  2. ÅÅÅ tack snälla snälla du!!!!! KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM och ha en underbar kväll. Själv ska jag snart och jobba natt hihih.

    SvaraRadera
  3. Ja, dom är snygga dom! Vet tyvärr inte var dessa finns billigast.

    SvaraRadera
  4. ja de är inte fel de inte!

    Går själv och trånar efter dem... i rött är de inte så pjåkiga heller... det störiga är att de inte är sjuuuuuuuuuuuuukt dyra- men ändå liiiite dyra så man kan liksom inte radera dem från sin önskelista :D

    Kramar från malmöKlara

    SvaraRadera
  5. Hej! Vilket jättefint hem du har och en jättefin blogg! Hittade hit tack vare Sofies blogglista och kopmmer definitivt hit igen!

    //Jessica

    SvaraRadera
  6. Hejsan!

    Den billigaste jag kan hitta finns på Rum 21, http://www.rum21.se/index.php?main_page=product_info&cPath=79_53&products_id=743

    De är så snygga!

    Kram Petronella

    SvaraRadera
  7. Åh, där jobbar ju jag nu, på Kartell alltså :) Vi säljer dem i butiken för 750kr/st, men det är säkert inte de billigaste stället ;) JAg instämmer, de är grymt snygga!

    SvaraRadera
  8. Jag skulle inte heller tacka nej till de där:-) Jättesnygga!!

    Kan inte annat än hålla med sofie om din blogg. Jag gillar den skarpt:-)

    Måste också få säga vad snygg skänken blev i ditt tidigare inlägg. Vill också ha en sån:-)
    Kram

    SvaraRadera
  9. De är jättefina :) Vi har dock inte plats just nu tyvärr! Skulle dock ha önskat att de var kritvita, de är tydligen lite mer gräddvita om jag förstått det hela rätt :)

    Hoppas du hittar på dem till ett bra pris :)
    Kram Therese

    SvaraRadera
  10. Vi dessa en liten vit i ena lillkillens rum och två i siver i vårt sovrum. Jag shoppade dessa hos rum 21 tror det är typ lika pris överallt. lycka till
    mvh Hanna

    SvaraRadera
  11. Ja det finns ju mycket av kartells sortiment man gääärna skulle vilja ha, som den där fina förvaringen t.ex :-)

    Har du sett uggletyget från Serholt? Supergulligt! Testa om den här länken direkt till katalogen funkar (jag fick inte upp den på första försöket men efter refresh), annars via Village websida. Sid 50-51 finns ugglorna på.

    Så, nu ska jag bläddra igenom katalogen ordentligt, jag speedade bara igenom först för att hitta ugglorna, som jag sett i nån blogg, och rapportera till dig :-)

    Kram

    SvaraRadera
  12. Jag håller med dig, de är så snygga!
    Kram Sandra

    SvaraRadera