söndag 13 september 2009

Hittat DEN!!!

Jag tror jag har hittat DEN, tapeten som ska få pryda en del av vårt sovrum! Har velat länge om vad jag vill ha men idag fann jag den tror jag, vad tror ni?:)

Nu är det dags att krypa till kojjs för imorgon börjar en ny arbetsvecka! Men först ska jag surfa runt lite hos er...natti natt!!!

Bild lånad från wohnzimmer.se

11 kommentarer:

 1. TOKSNYGG är den!!! Hur stort är mönstret?

  SvaraRadera
 2. Läcker som bara attan...


  Ha en bra arbetsvecka och kram!

  SvaraRadera
 3. Ruskigt snygg!! Kan bli bra:-)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Läcker!!! Ska bli så kul att få se mer av den hos er så småningom! Hoppas att du får en bra vecka! KRAMISAR!

  SvaraRadera
 5. Den är verkligen sååå läcker! Älskar den!

  SvaraRadera
 6. Ja du har ju garanterat hittat DEN! Jag hade gärna haft just DEN i mitt sovrum:)

  SvaraRadera
 7. Ja den var läcker, liksom suger blicken till sig. Hitta tapeter är inte lätt, lika bra att du slår till med en gång, om ni är överens, innan du hittar fler och får beslutsvånda :-)

  Det lilla söta bordet uppe i hallen är så fint, jag är grön av avundsjuka :-) Det var ju lite "stringtouch" över IKEA-hyllan också, det kanske var det som var tanken :-) Jag tycker inte att du ska spraya telefonen, den är läcker som den är, kanske kan du lägga till nånting mer rött istället om den känns avvikande?

  Superfint collage du gjort, och jag kan instämma i "vill ha" på flera av sakerna :-) Om du vill att bilden ska bli större i själva inlägget så måste du gå in i HTML-läge innan du publicerar, och ändra storleken. Det är rätt enkelt, men det är svårt att förklara här i bloggen för om jag skriver koden här i kommentaren så kommer Blogger att göra om den till länk :-)

  Men... det blir nog inte så bra kom jag på, du har inte plats! Dina bilder nu är ju lika breda som texten så om du gör bilderna större kommer de att kapas. Du måste i så fall först ändra i koden för själva bloggen, öka bredden. Det har jag gjort, kika t.ex i det här inlägget, det fem första bilderna är i normalstorek och de tre sista har jag ökat storleken på och som du ser är min text bredare än din.

  SvaraRadera
 8. Ful, känns sååå tio år sedan. Ta något modernt och nytt istället!

  SvaraRadera