måndag 21 september 2009

Ny soffa

Vi är på jakt efter en ny soffa, vill ha en svart med divan, liknande denna på bilden som kommer från EM. Nu sparar vi pengar för fullt och vår gamla soffa är nästan såld redan:) I veckan nu ska jag ta tag i sovrummet, har aldrig haft sån här beslutsångest förrut...vill ju att det ska bli så bra. Sänggavel ska byggas, egen modell och möbler ska målas. Kul att ha lite inneprojekt nu när det är höst! Har ni några innomhusprojekt?? Kram på er...

Bild lånad från europamobler.se

9 kommentarer:

 1. Visst är det roligt med projekt... vu hade också ett men tyvärr har det stupat lite granna... hahaha... tv-möbeln var för liten till vår tv och nu är vi därför på jakt efter ny tv istället för att vara på jagkt efter andra lite roligare saker!
  Kram lotta

  SvaraRadera
 2. Vi har många inneprojekt på gång. Nytt badrum, fixa ett till sovrum och renovera en trapp. Men just nu suger vi på den fina hösten så länge det går och fixar ute istället.

  SvaraRadera
 3. Åh vad ni är flitiga! Men jag håller med, det är kul att ha lite höstprojekt. Det behövs i mörkret. Vi har också tankar på att göra om i sovrummet, ev. göra en liten blogghörna till mig. För som det är nu ockuperar min sambo arbetsrummet (det får endast rum en man vid det skrivbordet). Och han studerar så jag förstår ju honom. :)Dessutom vill jag göra om i vårt befintliga arbetsrum också. Man vill såå mycket :D Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. va kul att ha lite nya projekt på gång! hoppas du hittar en snygg soffa!
  Vi ska avsluta våra badrumsprojekt och sen så har vi en liten hall utaför ena toan plus vardagsrumet uppe som ska göras iordning...så vi har fullt upp :)

  SvaraRadera
 5. Åh ser ut som vår soffa!! Den är kanon!!! Kul med projekt du, men ännu roligare när de är klara!!!

  Kramis

  SvaraRadera
 6. Den soffan var snygg. Vi har en liknande från Living och är väldigt nöjda.

  Jag har massor med inomhusprojekt, jag tror aldrig att de kommer ta slut.. men så är vi ju i sluttampen av en renovering så då är det väl meningen att det aldrig tar slut...

  kram /iris

  SvaraRadera
 7. http://thehome.se/mobler-inne/soffor/tygsoffor/aosta-soffa-med-vndbar-schslong/

  Den köpte vi, och jag är så nöjd! 10.000 och frakt på några hundra. Jag rekommenderar den, sååå skön!

  SvaraRadera
 8. hejhej, såg soffan och kom på att en av mina vänner har en liknande men den är från living, tror hon fick ge me mellan 11 och 12000 och det va i våras.. Tänkte att living kanske är billigare än EM. jätteskön soffa är det iaf.. Sovrummet ser ut att bli fint!

  SvaraRadera
 9. Thank you so much for sharing.............


  Use this keyword for getting more knowledge about Tygsofforr | Tygsoffa furniture.click on this hypertext.

  SvaraRadera