söndag 11 oktober 2009

Kostnad!

Har även fått lite förfrågningar om vi alltid bäddar sängen och jag får nog säga JA på den frågan. Det är sällan som sängen inte är bäddad faktiskt. Jag tycker det är roligt att bädda fint och det tar faktiskt inte så lång tid, tycker även att det känns lite lyxigt när sängen är fint bäddad:) Bäddar ni sängen??

Klicka på bilden för att få den större!

15 kommentarer:

 1. håller fullständigt med dig, jag försöker att bädda sängen varje dag med de känns trevligare och renare att krypa ned i en bäddad säng. kramizzar

  SvaraRadera
 2. Tycker att ni är jätteduktiga på inredning och ni ser ut att ha jättefint hemma!!En fråga: det står att överkastet är från Ikea, men på deras hemsida kan jag inte hitta det =( Det är jättefint, vet du möjligtvis vad det heter??

  SvaraRadera
 3. Det blev superfint i sovrummet.
  JA, vi, eller jag menar, JAG bäddar varje dag. Det tar inte lång tid och jag vill att det ska se fint ut och mycket skönare att gå och lägga sig i en bäddad säng.

  SvaraRadera
 4. Jätte fint!
  Men på frågan om att bädda sängen varje dag säger jag NEJ! Väntar jag främmande hemma, så bäddar jag annars får den vara "obäddad" och öppen. Jag har läst för mkt om kvalster och hur de trivs i sängen, men nästan varje dag dammar jag täckena ute för att få bort ohyra. Tack för en inspirerande blogg :) Kram hanna

  SvaraRadera
 5. Ett bevis på att man kan få ett snyggt rum för en liten summa :)

  Ja, jag bäddar alltid sängen (om man inte har en riktigt dålig dag). Jag bor i en etta med sovalkov och bäddar jag inte så är sängen som en skavande vagel i ögonvrån :)

  SvaraRadera
 6. Alltid skönt när man kan komma undan billigt!
  Har läst att man inte ska bädda sängen alltför ofta pga kvalster och så...
  Men jag håller med-det är roligare med bäddat!

  SvaraRadera
 7. Nej, inte ännu. Skulle gärna vilja ha ett fint överkast så det känns kul att bädda. Just nu så lägger vi bara täckena på plats sas, så det ligger ju inte helt huller om buller. Kram Petronella

  SvaraRadera
 8. Brukar alltid bädda sängen, men just nu gör vi inte det. Har så hemskt i vårt sovrum, så med vårt lila överkast blir det bara värre... Vi ska snart göra om.. Längtar!

  SvaraRadera
 9. Härligt när renoveringar inte kostar skjortan. Ni kom ju undan billigt.

  Klart jag bäddar sängen, skulle aldrig kunna ha en obäddad säng.

  Ha en bra kväll!!

  SvaraRadera
 10. Vad fint ni har gjort! Det blev riktigt snyggt. Dessutom till en rimlig kostnad :)

  Ha det gott,
  Kram Therese

  SvaraRadera
 11. Det var ju inte alls dyrt med den sänggaveln. Kanske är någonting att fundera på! Bara det att vi inte är så händiga - ang. att bädda sängen så är vi inte så duktiga på det heller om det inte är spå att vi får gäster eller någontingannat. Det ser så himla mycket finar ut. kanske är det någonting som vi borde börja med!
  Lotta

  SvaraRadera
 12. Fiiin fint och riktigt mysigt! Gillade överkastet!! Ja vi bäddar oftast sängen, håller med dig-vardagslyx!!

  Kramis

  SvaraRadera
 13. Har du lagt ett lakan först, sen filt sen överkast? Det ser ju ut som att du har något även på en övre delen av sängen nämligen..?
  Skönt med bäddad säng

  SvaraRadera
 14. Svar:
  Jenny: Tack:) Har också kollat på hemsidan nu men hittar det inte. Tror att det heter ofelia!? Men det fanns på Ikea sist jag var där, hoppas du hittar det!

  Eva: Jag har först ett vanligt vitt överkast, sen på nedre delen av sängen har jag en annan typ av överkast (ofelia? från ikea). På mitten har jag sen lagt två lila filtar. Hoppas du forstod?:) Ja visst är det skönt med bäddat!

  Alla: Tack!:) Ha en skön helg, kram

  SvaraRadera
 15. Vi bäddar inte sängen särskilt ofta här hemma, det är i så fall om vi väntar besök. Eller om jag städar, då blir helhetsintrycket mycket trevligare om man har bäddat också :)

  Det blev jättefint i sovrummet, och ni kom verkligen billigt undan!

  kram /iris

  SvaraRadera