söndag 4 oktober 2009

Sovrummet!

Nu har vi sovit första natten i sovrummet och vi sussade så gott!!! Visar mer bilder när allt är klart, fattas lite mattor och sängbord. Man tror att vitt lätt blir "kallt", speciellt i ett sovrum men jag är inte av den meningen. Vi tyckte det blev mysigt och ombonat, ibland kan det hjäkpa att lägga till en eller flera accentfärger för att få upp mysfaktorn. Som ni ser så valde vi lila som accent...vad tycker ni, gillar ni vitt??

20 kommentarer:

  1. Jag vill se mer!!!! Ser läckert ut! Jag håller med dig om vitt, det behöver inte alls bli kallt- allt beror på vad man kombinerar den med. Ser supersnyggt ut men som sagt.jag vill se mer!! :D
    Hälsn. Lisa

    SvaraRadera
  2. Ja vad fint det blev.
    Jag är oxå inne på att göra vårt sovrum helvitt med bara nån accentfärg som man kan skifta lätt sen.
    Men det är ju lite att göra i rummet först. Byta golv, fixa väggarna då det är betongväggar med tapet på. Sängen är en malmsäng i björk och övriga möblerna är oxå i björk. Så det lär inte bli riktigt än. Hade tänkt måla allt själv.

    Ser frma emot att få se fler bilder på ert finfina sovrum. Jag igllar oxå lila nu, men har inte lyckats få in det här hemma.

    ha det bra
    kram

    SvaraRadera
  3. Vad fint det blev! Jag tänka mig att ni sovit bra i nya sovrummet. Vitt är ju en bra bas om man är lite ombytlig av sig, då kan man ju bara ordna med andra färger på prylarna när man vill. Och det behöver absolut inte bli kallt.

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Super snygg sänggavel!
    Jag fann på dina tidigare inlägg att du sålde Cobra telefoner,gör du fortfarande det?
    Är mkt intresserad. maila mig på; maja@bolina.hsb.se

    SvaraRadera
  5. Det ser jättefint av det lilla vi får se ;)
    Älskar vitt som bas och som du säger så är det bara att lägga till lite färg runt omkring så blir det mys....

    hoppas du har haft det toppen i helgen...

    /Fia

    SvaraRadera
  6. Det blev jätte fint! Vad kul att ha en möbel som ingen annan har. Lila är en jätte snygg accent färg till det vita. Men jag hade nog valt en varmare lila ton åt det röda hållet. Ser framemot att få se mer av ditt sovrum.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  7. Älskar vitt :)
    Va fin gavlen blev. Och lilla låter som ett toppenval som accentfärg!
    Ska bli spännande att se resten.

    SvaraRadera
  8. Wow så läcker sänggaveln blev! Me like! Jag älskar vitt! Är så bra att ha som grund och sedan jobba med accentfärger för att få det varmt och personligt. Vill också se mer av ert kanonfina sovrum :) Kram Emmy

    SvaraRadera
  9. Alla tiders! Jättefint! Vi har sålt vår Malm-sängstomme och jag ska nog ge mig på ngt nytt till gavel. Tack för inspirationen

    SvaraRadera
  10. snyggt byggt ;) Vi har lika dan :)

    SvaraRadera
  11. ÄLSKAR vitt!!!
    Så snyggt ni gjort!

    SvaraRadera
  12. JÄTTESNYGGT!!! Jag förstår att ni sovit gott :-) Längtar efter fler bilder! Kram Anna

    SvaraRadera
  13. Jättefräscht & snyggt! Jag håller med dig! Jag gillar vita fräscha sovrum! Har ni gjort sänggavlen själva eller är den köpt? Typ en sådan jag vill ha, men inte hittar någonstans.... KRAMAR

    SvaraRadera
  14. Tycker det är jättefint med vitt. Känns fridfullt, precis som ett sovrum ska va. Jag har också valt vitt med lila som accentfärg, samt lite mörka detaljer.

    SvaraRadera
  15. Vilken fin en - den där gaveln. Den blev otroligt härligt fin. Funderar också på om man ska göra en egen sänggavel, men jag har inte någon fantasi just nu och sedan känns det som om jag inte riktigt har tid. Just nu håller vi som mest på med vårt vardagsrum och det är VITT och det kommer att bli så himla fint. jag tycker att det är stilrent, vi kommer att lyfta in rosa och lila hos oss till den blå tonen.. det kommer nog att bli väldigt vackert! Lila blev vackert hos er!
    lotta

    SvaraRadera
  16. Fin fint!!!Jag gillar vitt, men väljer alltid en varmvit nyans, för att det inte skall kännas kallt. I vårt sovrum använde jag äggskalsvitt och det gör stor skillnad. Däremot skall någon accentfärg flytta in där också sen. Skall bara bestämma vilken. Lila är fin fint och vitt perfekt som bas tycker jag! Tummen upp!

    SvaraRadera
  17. Ohh va fint och fräsht det blev! Bra jobbat! Ha en skön kväll tjejen!!

    Kram Therese

    SvaraRadera
  18. Läcker sänggavel ni har gjort! Själv gillar jag både färg och vitt, allt i lagom doser.

    SvaraRadera
  19. Vad snyggt det blev, bra idé med det lilla gappet för prylar.

    SvaraRadera
  20. Vitt är verkligen supersnyggt! O jag älskar lila!

    SvaraRadera