söndag 27 december 2009

Enje!

Här kommer ytterligare en bild på julklapp, rullgardinen Enje, från Ikea. Då jag bestämmt mej för att byta ut det svarta i sovrummet till vitt så fick Mairogardinen ge vika för denna snygging. Mitt träd ska målas vitt...fler bilder från sovrummet kommer!

Just nu plockar jag bort lite tomtar (de få som finns här hemma), tröttnar så fort efter jul. Lite annat snyggt får komma fram istället:) Har ni många tomtar och tröttnar ni fort??

8 kommentarer:

 1. Jag har fem tomtar framme,så de får vara framme till trettonhelgen.

  SvaraRadera
 2. Ser fint ut med vitt i sovrummet, våra tomtar är ett gäng...har försökt att smyga ned några i kartongen men med barn som protesterar så får de väl stå kvar till nyår.Ha det bra och kul att se hur det blir i sovrummet senare.Kram Milla

  SvaraRadera
 3. jag har mängder av tomtar och dom åker INTE ner förrens tjungondaknut :)

  SvaraRadera
 4. Jag har två gråa tomtar och de packas ner tillsammans med granen vid nyår. Jag tröttnar också ganska fort :)

  Enje är riktigt snygg, jag har också den i kök och vardagsrum :)

  Hoppas du har haft det bra under jul!
  Kram Therese

  SvaraRadera
 5. Denna var himla fin och stilren. Kankse är någonting för vårt vardagsrum - skulle vilja ha någonting i vitt... får nog ta en titt till IKEA tror jag!
  lotta

  SvaraRadera
 6. Hi hi, jag är likadan. Älskar att plocka fram mina tomtar (tror det är 5-6 st) men tycker det är lika mysigt att ta bort dem och göra "vårfint" =) Kramar

  SvaraRadera
 7. Vi har bara två tomtar men jag tröttnar nåt fruktansvärt snabbt! Efter nyår åker allt juligt ut och in med lite nytt fräscht! Längtar så efter våren och alla härliga färger! Vi ska måla om lite här hemma (VITT!) nu, så då blir det ännu bättre och ljusare ;) Kram!

  SvaraRadera
 8. Jag har fem tomtar, men de är nedpackade nu inför nästa jul :)
  Kram Sandra

  SvaraRadera