söndag 21 februari 2010

MYS

Den här vintern har vi verkligen fått användning för vår braskamin, den brinner nästan varje kväll och det kallar jag mys!:) Vårt bästa köp tror jag allt. Just nu går det på lågfart här hemma, men lite projekt snurrar i huvudet...det är tvättstugan som är i störst behov av renovering just nu. Måste täppa igen ALLA hål så monsterspindlarna kan flytta ut, dom är verkligen ENORMA:) Har ni några vårprojekt på gång??

6 kommentarer:

 1. Vi har också lite härliga monsterspindlar i tvättstugan:) haha. Jag som inte ser någonting utan glasögon, råkade se en sådan trippa förbi när vi precis hade flyttat in. Givetvis när glasögon inte var på, så jag trodde faktiskt att det var en mus, så jag skrek ju som en galning. Tills Emil övertygade mig om att det faktiskt "bara" var en spindel:)

  SvaraRadera
 2. Önskar att vi oxå hade en braskamin, men vi får nöja oss med värmepumpen än så länge...

  Grovköket/tvättstugan ska jag ta itu med härnäst. Det är ganska litet så det ska bli skönt att få iordning på bättre förvaring etc. Har dock inte sett några spindlar...än!

  SvaraRadera
 3. Åh vad mysigt med en braskamin, en sån vill vi ha i vårt kommande hus.

  SvaraRadera
 4. Vi har också använt vår kamin massor i vinter. Hög mysfaktor! Trädgårdsanläggning är vårens projekt hos oss.

  SvaraRadera
 5. Vi ska göra om vårt kök, ut med allt gammalt och in med nytt! Längtar!

  SvaraRadera
 6. ja det är verkligen härligt med en kamin, vår står i köket och den eldas det i för fullt just nu.

  Vårprojekt hemma hos oss är ett vardagsrum som ska renoveras, ska bli jättekul...och där ska vi ha in en kamin till så det kan bli ännu mer mys :)

  SvaraRadera