torsdag 18 mars 2010

Härliga mönster...

ÄLSKAR papper i fina färger och med härliga mönster så därför hamnade dessa hos mej! Dom kommer från inreda.com och jag kan verkligen rekommendera att handla papper där, man får stora ark (50*70) för en enkel summa av ca. 25-40:-. Har lite speciella projekt för dessa papper men så länge får dom ligga i min korg och bara se vackra ut:)

7 kommentarer:

 1. Och vackra ser dem verkligen ut, där i korgen! :) Man blir verkligen GLAD av både mönsterna och färgerna. :) Ska bli kul att se vad *hon* hittat på!! :)

  Kram & godnatt!

  /Malin I&D

  SvaraRadera
 2. Vackra papper som omedelbart väckte mitt ha-begär. Men har bestämt mig för att inte inhandla minsta lilla pryl innan jag har gjort färdigt i mitt arbetsrum. Snart, snart... :-) Ska bli roligt att se vad du har för planer för dessa härliga papper!

  SvaraRadera
 3. Älskar också fina papper men just nu är det ganska fullt här hemma så en beställning får vänta ett tag. Inreda.com är verkligen en underbar butik.

  SvaraRadera
 4. får nog kika in och titta :)

  SvaraRadera
 5. Vad vackra papper. Jag älskar papper. Vad är det för kvalité på dom? Är det lite bättre kvalité kanske än dom man köper i vanliga bokhandeln.

  SvaraRadera
 6. Ska bli spännande att se vad som händer med papprena! Men samtidigt gör de sig väldigt bra där i korgen. :)

  Kika gärna in på min blogg där jag just nu har en tävling med två grafiska tryck från Studio Nele i potten. Vinnaren själv väljer färg på motivet. Hoppas du vill vara med, annars önskar jag dig en trevlig helg!

  Vänliga hälsningar,
  Elin

  SvaraRadera