söndag 21 mars 2010

Snart är det påsk...

Vet att det är ett tag kvar till påsk men jag har faktiskt "pyntat" lite, brukar inte pynta mycket men lite grann är ju alltid kul...

Ljusfat med äggskal...billigt och enkelt!

Lite ris med vita fjädrar i år...

En liten kyckling från Cult Design fick sitta i mitt lilla träd.

Brukar ni påskpynta?

10 kommentarer:

 1. Vad mysigt det blev. Jag brukar inte påskpynta men förra året blev det lite påskliljor, björkris och fjädrar i en kruka utomhus. Beroende på väder så blir det nog några påskblommer ute i år också. Men varför inte göra nåt enkelt inne också? Var ju som sagt väldigt fint som du gjort.

  SvaraRadera
 2. Du har påskpyntat jättefint! Vilken fiffig idé med äggskalen :-) Jag brukar pynta väldigt lite, eftersom vi oftast åker bort till påsk, men ris med fjädrar brukar jag försöka få till på bron. Ha en skön kväll! Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Vad fint du påskpyntat!!!!
  jodå, lite påskpynt brukar det allt plockas fram härhemma också:))
  kramis

  SvaraRadera
 4. Jättefint påskpyntat! Enkelt och stilrent och samtidigt påsk, I like! Här blir det ingen påskpyntning i år eftersom jag åker till USA direkt efter. Och sambon är inte hemma över påsk, så inget firande alls tyvärr. Får njuta av er andras påskpynt i år istället :) Kram Emmy

  SvaraRadera
 5. Så fint vännen! Jag är dålig på att påskpynta faktiskt! Blir lite ris på sin höjd och lite påskliljor ute... Kram!

  SvaraRadera
 6. jaddå..jag pyntar lite grann..lite kyckligar och häxor brukar åka fram...och så lite påskris...hmm det påminde mig om att jag måste köpa lite dekorationsgräs och odla :)

  smart och billig dekoration, så fiffigt!

  SvaraRadera
 7. Supermysigt... Du kan gärna få komma till mig och påskpynta, har aldrig varit någon stort fan av påsken och därav aldrig pyntat trots att man har barn..

  kanske får ändra på det nu ;)

  ha det bäst

  SvaraRadera
 8. Oh, trots att den kanske inte är jätte vanligt med att man firar påsken (inte vi) så är det hur mysigt som helst med lite ris, och ett och annat ägg här o var! :)

  SvaraRadera
 9. Snyggt och alldeles lagomt:-) Nä, det brukar intew bli så mycket påskpynt här hemma. Lite lagomt sådär.
  Kram

  SvaraRadera
 10. Hej!

  Jag har visst hamnat i en period med för stort fokus på fotobloggen... det blir glest mellan inläggen i pysselbloggen och besök i favoritbloggarna. Men idag gör jag ett ryck i alla fall :-)

  Vad gulligt med den lilla gröna kycklingen som kikar fram :-) Jag ska plocka fram lite påskpynt till helgen, det blir nog bara Cult-grejerna, Change och Smycka, och så köpa tulpaner och ha i en speciell påskvas.

  Gillar dina fina papper, tänk att du hittat med ugglor på :-) Och ja jag ser att du också har fallit för grönt :-) Mitt gröna i köket började ungefär när jag började blogga för två år sen, och jag har inte tröttnat än :-) Och just nu ger ju grön association till våååren som vi alla längtar efter så jag har precis fyllt på med två små gröna grejer till, ju mer grönt desto fortare kommer våren väl? :-)

  Kram

  SvaraRadera