söndag 14 november 2010

Gardiner

Det dröjer länge mellan inläggen men inspirationen finns inte riktigt och jag har inte så mycket att visa för tillfället! Vi grejjar just nu i källarn och förhoppningsvis kan jag snart visa lite bilder, skönt att få ordning på förvaringen och tvättstugan. Att ha projekt här hemma är för mej en chans att "koppla bort" alla tankar och bekymmer. Är för tillfället väldigt "nere" och då är det skönt att ha något att grejja med...snart är det också dags att få plocka fram alla advents/julsaker och jag längtar verkligen! Jag är nog inte ensam om att längta efter denna underbara tid eller??:)

Har en tid varit på jakt efter julgadiner till köket och till slut föll valet på dessa på bilden, de kommer från textilboden och jag är mer än nöjd. Har ju vissa krav så det var inte helt lätt men nu är det klart! Nu ska jag krypa ner i soffan och bara vara och hoppas jag hittar blogg/inredningsinspirationen igen. Har massvis med idéer och pyssel men ingen ork...tack för att ni kikar in här, ni är guld värda och jag är så glad för alla små söta kommentarer jag får, tack:)

Bild lånad från textilboden.se

7 kommentarer:

 1. Du får gärna låna fotot! =)

  SvaraRadera
 2. Hoppas du finner inspirationen igen och jag tror det är ganske lätt att bli lite "nere" den här årstiden. Kram

  SvaraRadera
 3. fick min vägg till slut ;) jag har ju sucktat på din länge nu .
  Vi satt även den på¨altan vart super nöjd
  Köpte eget råspont dit .
  Och till köket vart det färdigmålat -

  SvaraRadera
 4. va söta dom funkar till alla hjärtans dag med :-) Förstår dig e i svacka med.

  Kramizzar

  SvaraRadera
 5. Jag brukar känna precis som du emellanåt när det gäller bloggandet. Om jag är nere är det svårt att leverera på bloggen också. Jag hoppas att du snart finner inspiration igen!

  Julgardinerna du fastnat för är jättefina och jag gillar när det är stort mönster som på dessa. Sköt om dig! Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Att blogga för att man måste är ju inge kul, bättre att vänta tills inspirationen/tiden eller vad det nu må vara som saknas kommer. :) Jag längtar för övrigt också efter advent och få ställa fram ljusstakar... Mmmmmmysigt! :)

  SvaraRadera