lördag 8 januari 2011

Beslutsångest

Har ju lite tavelfunderingar här hemma & för ett tag sen pratade jag om "mjölkplanschen" till köket men jag tror jag avvaktar med den för igår flyttade kakoplanshen ut till köket och det blev riktigt bra så den får nog hänga kvar där ( ska visa bilder). Men nu är det tomt i vardagsrummet istället...där har jag tänkt ha päronet från isaform som jag visat förrut men har även tänkt ha en tavla till och jag funderar mellan dessa tre:
Dom finns att köpa hos signerat.se där det finns hur många fina tryck som helst & även mycket "vill ha" saker:) Men nu ska jag bara bestämma mej för vilken jag kommer trivas bäst med, vilken tycker ni??
Bilder lånade från signerat.se

8 kommentarer:

 1. Vilken rolig sida... Mycket jag ville ha där oxå. Tack för tipset!
  Kram Susann

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset! Jag fastnade för bilden i mitten - dels för den fina texten, men också för att det är lite kul att så mycket av bilden är "tom".

  SvaraRadera
 3. 2:an helt klart! Texten är grym och så ser den annorlunda ut med texten där nere. Lycka till med valet gumman!

  SvaraRadera
 4. själv hade jag nog gått på sista....fast alla var fina :)

  SvaraRadera
 5. Hej

  Angående golvet. Jag köpte inte det på bauhaus..vi har med en bra bit dit. jag köpte det helt enkelt hos en färgaffär där dom säljer golv. Tror dom har det på dom flesta ställen där dom säljer golv. Vår variant tror jag kostade ungefär 300 kr/kvm men det fanns en annan variant som kostade det dubbla! Jag tror vi köpte 1x1 meter men jag är inte helt säker. HOppas det hjälpte lite :) Good luck!

  SvaraRadera
 6. vilken roligt sida. ska spana igenom den =)

  Lycka till med valen, blir fint vilket som!

  SvaraRadera
 7. HEJ, dom var snygga alla tre. Men jag hade nog valt den sista.. Visst är det Therese Sennerholt?
  Snygga iaf..

  Kram Jenny

  SvaraRadera