torsdag 26 maj 2011

Golv...

Det är inte alltid så lätt att renovera som man tänker sig innan man drar igång, allt e ju så mycket lättare i bara tankarna. Under "klick"golvet i blivande sovrummet låg det en stooor kaka med spackel, fråga mig inte vad de som gjort detta gjort men det är lite slit att knacka bort detta. Vissa brädor under spacklet var tyvärr inte lika fina som resterande av golvet men vi får se hur vi löser det. Först återstår att få bort allt spackel men skam den som ger sej...

7 kommentarer:

 1. Nu är jag ju visserligen inte så händig... Men är det inte enklare att hyra golvslip och slipa bort det? :)

  SvaraRadera
 2. Ojoj vilket projekt;) Såg på din presentation att du är från Tidaholm, jag är uppvuxen i Hjo, men bor nu sedan 8 år tillbaks i Stockholm. / Johanna

  SvaraRadera
 3. Hade dom spacklat för att golvet var ojämnt? Spackel sitter verkligen som berget. Men jag tycker det brukar gå bra med en stålskrapa. Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Varför kan det aldrig vara enkelt!? :)

  SvaraRadera
 5. oj då gumman vilke osis... Tror att det blir lättare för er att byta ut brädorna som är dåliga då eller täta dem med pp. Hyra golvmaskiner är inte att rekomendera. Stålskrapa funkar bra men det tar sin lilal tid.. Fsiken att det inte ska gå lätt någon gång.. vad säger T nu då?? Är han lika arg?? Försökte rinag dig i kväll gumman. Känndes som att det avr dags för det, då vi alltid går om varandra på fejan. grrrrrr.. Men jag kom inte fram till din mobil.. Har du bytt nr???
  Saknar dig som bara den!!

  Här hemma har det arit fullt upp hela veckan med baksidan och vi har också haft dumam motgångar. ojämn tomt, snett staket och en råtta som har byggt bo på tomten och sköt upp våra planer.. Grrrrr..
  Hoppas jag får tag på dig i morgon pusssssss

  SvaraRadera
 6. Oj vilket slit..
  Hoppas det går bra att få bort spacklet.. Kommer säkert att bli superfint..

  SvaraRadera