tisdag 26 juli 2011

Pyssel

Har varit grymt pysselsugen idag och i brist på pyssel så tog jag äntligen tag i min receptbok som jag tänkt göra ett tag. Har länge tyckt bakning är tråkigt men den senaste tiden har mitt intresse vuxit och jag bakar nu mer än gärna:) Men för att inte tappa suget när man inte hittar de recept man vill ha så ska det nu bli lite ordning på det. Jag har tagit ett vanligt A4 block och klipp & klistrat lite. Papper från Blafre design fick pryda framsidan. Text med dymon blir snyggt tycker jag!
Inget avancerat men lite roligare än papper huller om buller och det stillade mitt pysselsug en aning.
För ett tag sen var jag på Iiittala outlet i Lidköping och med mej hem fik denna svarta duk som nu pryder köksbordet, har sett den på flera bloggar och jag gillar den mycket:) Nu laddar jag för en heldag på Ikea & A6, ska bli mysigt, har allt lite shoppingsug;)

4 kommentarer:

 1. Fint ! och kul att ha ordning jag har min ligger i mappar som är proppfulla .Kul att du gillar mina dukningar .

  SvaraRadera
 2. Vad fin din receptbok blev! Med den blir nog baklusten ännu större ;-) Apropå dymon... i går började min krångla och jag trodde att hoppet var ute för den, men då upptäckte min man att fyra minibitar fastnat där själva saxen klipper av. Puh, nu kan jag lugnt skriva vidare med min älskade dymo :-)

  Duken är jättesnygg! Jag har den med ;-) Ha en härlig shoppingdag! Kram Anna

  SvaraRadera
 3. å vilket perfekt pysseltips!

  ja, jag gillar med min "duk" passar bra på våra vita bord :)

  kram

  SvaraRadera
 4. Kul med pyssel och fint blev det också, roligt att bläddra i när man vill ha lite inspiration!

  /Anna

  SvaraRadera