söndag 7 augusti 2011

Semester & vinst

Hej allihop! Vi är nu hemma efter några välbehövliga semesterdagar i Hunnebostrand på västkusten. Älskar att vara hemma men så skönt att komma iväg några dagar och bara vara:) Vi har mest bara strosat i affärer, ätit gott, metat krabbor mm. Älskar västkusten, det är sommar för mej. Var inne i en mysig antikaffär och hittade en hel del godingar, bla massa porslin av Stig Lindbergs berså, tyvärr var allt så dyrt där inne så något köp blev det inte.
Har faktiskt inte handlat något i inredningsväg, det blev bara kläder i år men det kan ju vara bra att ha det me;)
Har ni hört talas om Bygglas hemsida?? En sida som drivs av byggmax där man kan lägga upp sina renoveringsobjekt och få tips & idéer från andra, finns även massa tävlingar. Jag var med och tävlade om sveriges charmigaste farstukvist & gissa om jag blev glad när jag kikade in där i torsdags och såg att jag vann!

Juryns motivering: Ett inspirerande projekt som är noggrannt beskrivet med tydlig information om vilka tillvägagångssätt som har valts. Smakfulla lösningar och en helhet som lyfter huset rejält både funktionsmässigt och utseendemässigt. Ett projekt väl förtjänt vinsten på 2000 kr i presentkort på Byggmax

Så nu kan här byggas ännu mer, ska bygga klart framsidan & även renovera "huven" vi har på huset så det kommer väl till pass med ett presentkort:D Så har ni några projekt så är det bara att bli medlem hos byggla & ladda upp bilder!

5 kommentarer:

 1. Låter som härliga dagar!!
  GRATTIS till vinsten!!
  Kram!!

  SvaraRadera
 2. Grattis till priset :-) Så nu blev jag lite nyfiken på sidan så jag måste ta mig en titt på Byggla :-) Ha en bra kväll./ Linda

  SvaraRadera
 3. GRATTIS! gud va kul!
  aldrig hört talas om den sidan!
  alltid välkommet med lite extra slantar ;)

  kram

  SvaraRadera
 4. Grattis till vinsten! Mejlar dig om personuppgifter nu och hinner jag få snabbt svar skickar jag iväg presentkortet idag =)

  /Joel, moderator Byggla.se

  SvaraRadera