fredag 19 augusti 2011

Vilken härlig dag...

Idag har varit en riktigt bra dag. Förrutom att det är fredag så åkte vi iväg & spanade in lite soffor, hittade en som vi föll för båda två hos EM & den skulle passa in kanon, ska visa bild imorgon:) Vi shoppade lite nya assietter på lagerhaus, vita enkla, shoppade även en ny ugglekudde, passade kanon i soffan då jag la till lite blått/turkost till det gröna i vardagsrummet igår. Väl hemma från shoppingturen så låg det ett paket & väntade på mej i brevlådan, det var ljusslingan från in my house, dessutom låg ikeakatalogen där & väntade på mej, kunde inte blivit en bättre fredag:) Har dessutom fredagsmyst med kyckling & massvis med tända ljus då regnet öser ner! Tänk vad lite det behövs för att dagen ska kännas helt underbar:) Här får ni lite bilder från vardagsrummet (lite suddiga tyvärr men har ingen bra kamera för tillfället). Ljusslingan ligger bara där på prov, var ju lite ivrig att få upp den...
Plockat upp det grön/turkosa från slingan till övriga saker i rummet, kan ju mixtra hur man vill:)
Ni ser hjärtat på cultkrukan, det är en nyhet från cult som man bara hänger på t ex. krukan, fanns även med ord som "tack" & "grattis" på, men hjärtat fick följa med hem från den lokala blomsteraffären som för övrigt fått in en massa fina cultnyheter!

8 kommentarer:

  1. Så myspysigt du har gjort gumman! <3
    Tycker att det var riktigt fint med ljusslingan där. Ser så där spontanstylat ut. :)

    Ha en skön kväll!

    Kram Malin I&D

    SvaraRadera
  2. Åhh, gillar skarpt ugglekudden :-) Visst är det härligt på sätt och vis med lite höst så man kan tända lite ljus och lytor överallt :-)

    SvaraRadera
  3. Ljusslingan ser så mysig ut :-) Jag gillar att du plockat upp ett par av färgerna från den och lagt till fler detaljer i samma färg. Du knyter ihop er stil så bra och har verkligen känsla för vad som är snyggt ihop. Ha en fortsatt skön helg! Kram Anna

    SvaraRadera
  4. Men gud vilken cool lampa du har! Så jätte snyggt och mysigt ni har det hemma hos er!

    kram CC

    SvaraRadera
  5. ja riktigt snyggt och så söt uggle kudden är .

    SvaraRadera
  6. Så fint så fint.. himlans trevlig tavla du har där;) Bollarna är ursöta. Jag var tvungen klicka hem en i vitt till Hildas rum:) Tack för tipset.
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  7. Va fin slingan är! Och på något sätt även somriga :)

    SvaraRadera