fredag 30 september 2011

Clas Ohlson & dagens kaktus & ros:)

Idag besöktes Clas Ohlson & en designad glaslampa handlades med hem, gillar den massor:) Ger ett mysigt sken, framkommer inte riktigt av bilderna men! Jag valde den som hette Crystal, för endast 79:- blir den din! Hittade även en vinterjacka som föll mej i smaken idag så den fick följa med hem så nu får vintern komma när den vill! Nu har vi både lampor & kläder för denna mörka mysiga årstid:)





Sen måste jag få gnälla av mej lite, har haft vårt gamla soffbord ute på blocket & igår messade en tjej och sa att hon ville ha det, hon skulle komma idag 13.15 så jag stressade hem från jobbet men tror ni att hon kom...nä & inte hörde hon av sej heller eller svarade när jag ringde! Blir så förbannad, man kan ångra sej men då säger man det, men nu ikväll blev det sålt till en annan kille. Som tur var hade jag inte tagit bort annonsen. Man ringer inte på annonser & bokar tid om man inte ska ha saken ifråga eller kolla på den och det med basta!!!:) Så nu fick jag avreagera mej lite..haha, dagens kaktus. Måste även ge beröm till den läkare jag träffade angående min mage förra veckan, han har verkligen tagit sej tid att kolla allt & idag fick jag ta fler prover, har även fått medecin som ska ätas i 2 veckor så nu får vi se om vi får ordning på magen, tack för dessa bra läkare som gör ett kanonjobb, det blev dagens ros:)  Nä nu ska vi ha lite fredagsmys här hemma, vad har ni för er ikväll!

6 kommentarer:

  1. Den är fin den där lampan, och det är ett superbra pris!! Skönt att dessa duktiga läkare finns som tar sig tid att kolla upp saker ordentligt!
    trevlig helg å kram!
    tina

    SvaraRadera
  2. Trist med folk som säger en sak och gör en annan... Skönt att du hade turen att få en så bra läkare och hitta en fin lampa iaf! Ha en trevlig helg!

    SvaraRadera
  3. Jag förstår verkligen din frustration, fruktansvärt irriterande när folk gör så. Hur svårt kan det vara att skicka ett ynka litet meddelande och säga att man ångrat sig =) Jaja du fick iallafall den såld + en fin lampa OCH en bra läkare =)

    Hoppas du har en fin måndag
    Kram Tessan

    SvaraRadera
  4. Åhh, den glödlampan(glaset) är bara såå snygg!! Jag älskar verkligen Clas Ohlson, de har många fina saker som gärna skulle få flytta hem till mig :-)

    SvaraRadera
  5. Vilken snygg lampa, jag har sett dem men inte tänkt på att man kan sätta dem på detta sätt. Tack för tipset,
    Kristina

    SvaraRadera
  6. Ja den är jättefin, såg den sist jag var där oxå! :)

    SvaraRadera