söndag 11 september 2011

Golvet & sambons nya älskling:)

Då är nästan hela golvet i vardagsrummet lagt, några små krångliga bitar kvar:) Sen ska ju lister mm på plats. Vi är grymt nöjda, vilken skillnad. Golvet heter Ek grafit svart, bilden är inte riktigt rättvis men golvet är alltså nästan svart med gråa inslag. Som ni ser är även den lilla mellanväggen borttagen. HÄR kan ni se ungefär hur det såg ut innan, visserligen gamla bilder men ändå! Känslan i rummet blev en helt annan, att en liten vägg kan förminska ett rum så mycket. Nu känns rummet mer luftigt:) Nu är ju bara det krångliga biten kvar, att laga den befintliga väggen och fixa till taket men det tar vi efterhand! Fler bilder kommer!
Måste oxå visa en bild på sambons nya älskling, äntligen har han köpt sej sin moccamaster:) Och vilket kaffe, skillnad mot vår gamla bryggare, nu blir ju kaffet riktigt riktigt varmt! Med 10 års garanti så känns det som det var värt varenda krona:)

9 kommentarer:

 1. KALASSNYGGT gumman! Är golvet grått? Liknar ett golv som vi funderade på ett tag till kök & hall. Hoppas att ni är nöjda. Det blev en stor skillnad, tänk så mycket nytt golv kan göra. Längtar tills vi ska lägga in golv. Det blir vitlaserat trägolv. Kan knappt tro d e sant. :)

  Hoppas du har en mysig kväll!

  Kram Malin I&D

  SvaraRadera
 2. Oj, vad jag läser slarvigt..såg nu vad det hette. Och det var det vi var inne på... Sketasnyggt...! :)

  /Malin

  SvaraRadera
 3. Det blev jättesnyggt! Vi ska också göra om vardagsrummet framöver och jag är inne på vitt golv men det blev jättebra med er nya! Med tanke på att ALLT syns i vår vita trappa så får vi se vad vi väljer när det är dags. Ha det bra!

  SvaraRadera
 4. Supersnyggt golv, vart har ni hittat detta? är på jakt efter något liknande.
  Du har jättegod smak i allt du gör!

  /Emma

  SvaraRadera
 5. Så fiint!!! Kul att förändra!!!
  Kram!!

  SvaraRadera
 6. Super snyggt golv!!
  Har haft min moccamaster i tre år å det blir fortfarande lika gott kaffe!!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Oh I like.. det blev ju super. Vad snabba ni va!

  SvaraRadera
 8. Supersnyggt golv! Det gör sig verkligen bra med ett mörkt golv mot vita möbler. Sen är det ju perfekt med grå inslag, för då syns nog inte damm lika bra :-) Jag tokgillar även ert soffbord som ni fyndat! Hemma hos er händer det grejer snabbt och det är så roligt att kika in hos dig. Hoppas ni har en bra helg! Kram Anna

  SvaraRadera