torsdag 1 september 2011

Nu är soffan på plats...

Igår hämtade vi nya soffan & oj vad vi sitter skönt!:)Tyvärr kunde inte divandelen vara invid väggen då elementet är i vägen men denna möblering kändes betydligt bättre då divandelen hamnar mitt framför teven.
Svårt att fota, lite dåligt ljus men ni ser lite hur det ser ut, har ändrat om lite i vardagsrummet, visar fler bilder när ljuset vill vara på min sida:) Gardinerna fick vi ta bort då dom mest var i vägen, har hängt upp ett gäng koziolplattor så länge...får känna på hur jag vill ha det! Golvlampan har heller inte fått någon given plats än, den väntar på att mellanväggen ska rivas så den kan bo där;)Nu ska bara mina Andy Warholaffischer upp, taklampa flyttas & matta köpas så kommer de bli kanon! Kanske att vi slänger in ett nytt golv med, ska åka en tur imorrn igen & kika! Nu ska jag kura ihop under en filt & kolla Robinsson, älskar soffan, vill helst inte gå härifrån;)

2 kommentarer:

  1. Det blev såå snyggt!! Fantastiskt vad duktig du är på att "möblera" dina kuddar i soffan! Jag är urkass på det och lyckas aldrig få till det ordentligt... Måste finnas nån kurs jag kan gå... =D
    Ha det så gott! Kram!

    SvaraRadera
  2. Vad roligt med nytt! Jättefint blev det! Gillar din lampa med :)
    går det inte att måla det golvet som ligger? spännande och se vad ni hittar på! Kram

    SvaraRadera