söndag 18 september 2011

Sjukstuga...


Dåligt med uppdateringar för tillfället. Helgen tänkte ägnas åt vardagsrummet och rivning men istället har jag blivit sjuk, igen! Konstiga magsmärtor och feber har gjort mej liggande men idag känner jag mej en aning bättre. Här bjuder jag ialla fall på en liten bättre bild över hur det ser ut utan den lilla väggen som var i vardagsrummet innan, nu återstår det bara att riva det som är kvar längs upp mot taket och sen återställa väggen och dra ny el:) Jobbigt att vara sjuk när man har så mycket man vill göra men det är bara att gilla läget! Vad har ni för er idag??:)

5 kommentarer:

 1. Ser ju kanonas ut! :) Vad skönt att du mår lite bättre. Ja, det är så jobbigt när man inte är kry och vill få en massa gjort.

  Kramisar Malin I&D

  SvaraRadera
 2. jobb och bakning :=D
  Krya på dig .

  SvaraRadera
 3. Hoppas att du mår bättre nu! Det blir ju jättefint. Lite kul för vi har samma lilla väggsnutt i vårt vardagsrum men har byggt en tv-vägg ut från den... På sikt ska väggen bort för att få en mer öppen planlösning. Är dock rätt bra nu eftersom andra delen är "lekrum". Kul att se hur det blir när det är helt färdigt.

  SvaraRadera
 4. Hoppas du är helfrisk snart:)

  SvaraRadera