söndag 9 oktober 2011

Suddigt & lite blandat...

Idag har varit en riktig fixardag, vi har grejjat med små saker som aldrig blir gjorda här hemma eller som tar väldigt lång tid, lite kabellister har kommit på plats, flyttat teve, satt in kran på lilltoa mm. Så skönt att kunna bocka av på "to do list":) 

Har även visat sambon den finfina tapeten som ska hamna i arbets/träningsrummet & jag fick väl kanske inga jubelrop men imorrn ska den beställas:D Så som det brukar vara när jag visar det ena efter det andra men summa sumarum så brukar han vara nöjd när allt är färdigt;)


Tänkte även visa hur det blev i vardagsrummet, för nu är faktiskt ALLT klart där inne, alla lister är på plats, allt är målat osv. Och vi fick plötsligt ett mycket större vardagsrume, lovley:) Ni får ursäkta en aning suddig bild, är ju kolsvart ute så min kamera ville inte riktigt vara med men kommer säkerligen visa fler bilder inom det närmsta! För er som vill se hur det såg ut innan kolla HÄR eller från allra första början såg det ut ungefär så HÄR! Ljusare & mindre suddiga bilder kommer:)
Idag är en riktigt ruskig höstdag, kallt & regn gör att man vill hålla sej inomhus, några grenar på plattanbrickan tillsammans med ljus blir en fin liten höstinstallation:)Massvis med ljus går åt denna tid på året and I LOVE IT! Ha en mysig kväll allesammans, kram

Klickbara bilder

8 kommentarer:

 1. Snyggt!! Öppet älskar jag, ger frihet på något sätt. Visst är det mysigt med ljus, kan aldrig bli förmånga ;)

  SvaraRadera
 2. Mysigt!! Skönt att allt är färdigt?? Det är roligt med renovering, när det är klart, hihi!!

  Ha en bra kväll, kram!

  SvaraRadera
 3. Oj vad öppet och fint det blev! Supersnyggt. Och lampan är en riktigt goding. Ha en bra kvll//Jessikapallabl

  SvaraRadera
 4. Haha, av nån anledning kom ordverifieringen med bakom mitt namn.
  Du, Emma, som också har blogspot...hur fasiken får jag bort min nuna från varenda inlägg jag gör? Försökt leta bland inställningarna, men...

  SvaraRadera
 5. Haha, jag löste det själv efter många om och men!

  SvaraRadera
 6. Så himla fint ni har det hemma hos er, plattan brickan är helt galet snygg, och står med på min önskelista :-)

  SvaraRadera
 7. Den där tapeten är så himla fin, min favorit i Miss Print kollektionen! Svartvitt blir aldrig fel :)

  SvaraRadera