söndag 6 november 2011

GriffelfärgNu är vi äntligen på gång i arbets/träningsrummet, en våd tapet är uppe men tyvärr tog tapetklistret slut (då jag trodde det fanns mer här hemma) så nu får jag snällt vänta tills imorgon innan vi fortsätter med de sista våderna! 

Ända sedan jag såg Äntligen Hemma för nått/några år sedan, då Jimmy Schönning gjorde en vägg i griffelfärg så har jag haft detta på min näthinna, något liknande ska få ta plats över skrivbordet, dock i en mindre skala. Griffelfärg eller skoltavelfärg har ju verkligen blivit populärt, ska bli roligt att testa detta, något nytt som jag aldrig provat innan. Väggskåpen som ska vara i arbetsrummet är ihopskruvade och väntar på att få komma upp, fattas bara lite förvaring till alla papper som ska få bo där inne, hoppas jag ska hitta detta i Ullared, ska dit på Tisdag, längtar som en tok;) Vad pysslar ni med denna söndag??

Bilder lånade från; hemmakanalen.se & beckers.se

3 kommentarer:

 1. ja har haft det ganska länge på en dörr i hallen .När ebba var liten rita hon dagligen på den tyvärr vart det ganska mycket skita på golvet Så det fick städas en del .

  SvaraRadera
 2. Ser framemot ert resultat!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad kul! Själv har jag målat Theos borgdörrar i griffelfärg (ska visa bilder under dagen) och en kalendertavla än så länge. När vi gör om hallen ska ytterdörrens insida få sig en omgång oxå. :)

  SvaraRadera