fredag 9 december 2011

Hmm...

Nu hade jag tänkt visa lite bilder från arbets/träningsrummet för jag kom på att jag nog inte gjort det, även om det inte alls är helt klart (juluppehåll) så tänkte jag att det kunde vara roligt att visa något annat som inte har med julen att göra! Men tydligen vill inte min kamera vara med, går inte ladda in bilder, så jag bjuder på en underbar bild från Alvhem Mäkleri istället, härligt med de gula krokarna, vill ni ser mer av hemmet så kolla HÄR!


Utanför råder det storm och regn, det som var så vitt & fint, så man vill helst inte gå utanför dörren! Det blinkar i lamporna me så får nog passa på att laga lite mat medan man kan, hoppas verkligen jag ska kunna titta på idolfinalen ikväll, vad har ni för er??:)


3 kommentarer:

 1. Vilken läcker tapet! Det är verkligen så snyggt med gult mot svart och vitt. De där krokarna är nästan to die for i mina ögon ;-)

  Här har vi haft glöggmys med vänner i kväll och kikat på idol. De gick hem i pausen, så nu sitter jag och äldsta dottern och väntar på att vinnaren ska presenteras. Ha en skön helg! KRAM Anna

  SvaraRadera
 2. Kollar med på idol, så duktiga ju!! Snygga knoppar!!!!!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack snälla du! Vad det låter mysigt att hugga granen själv...

  Tråkigt med strulande kamera hoppas att det löser sig... Hade vart kul att se fler bilder därifrån. Ha en mysig lördagskväll! Karm

  SvaraRadera