söndag 15 januari 2012

Arbetsrummet


Nu fick jag äntligen in den, bilden från village som jag skulle visa er förut:) Den är tilltalande och jag "går" verkligen igång på den...hahah!Där ser ni  tavlorna som är hur snygga som helst om du frågar mej, plåtskåpet, ja tack! Har ju liknande "trävägg" uppe i arbetsrummet som jag vart lite osäker på om jag gillar eller inte men nu när jag ser denna bild så ska jag nog få till det, med de rätta detaljerna så blir det nog bra:)

Så här ser det ut just nu...nästan, alla oranga detaljer är tillfälligt borta, kändes liksom inte bra men nu fick jag återigen lite ny inspiration:)


Bilder; village.se & egen!

6 kommentarer:

 1. Ja ha kvar träväggen, upp med lite posters tejpade och i ram! Tycker de är så snyggt!:-)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag har också fastnat jättemycket för just den bilden! Snyggt! Det blir kanon om du har kvar träväggen hos er. Du har en blog award hos mig ;-) Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Ja den bilden från Village är underbar! Verkligen snygg och inspirerande, precis så man vill att ens skrivbordshörna ska se ut! :)
  Och din är superfin! Klart du ska ha kvar träväggen! Kanon!!
  Tack för dina gulliga kommentarer hos mig! Ska verkligen bättra mig och hitta tiden att besöka mina favvobloggar igen!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 4. Village rockar fett, är så glad att de har öppnat i Piteå!
  Tycker också du ska behålla träväggen. Med ditt sinne för detaljer kommer det bli kalasfint. Ser fram emot att följa det hela, kram

  SvaraRadera
 5. gillar som man trycker å fejjan :)

  SvaraRadera
 6. Superfin vägg. Med rätt piff så blir ditt finare än villages :)

  SvaraRadera