måndag 9 januari 2012

Brandfilt a la design!

Innan jul fick sambon en julklapp från sitt jobb, ett presentkort på där man fick välja ut en sak som man ville ha. Han överlät det åt mej och tro det eller ej men jag tänkte faktiskt till den här gången och valde något som borde finnas i varje hem, en brandfilt! Sen att den var svart/vit och riktigt snygg gjorde ju inte valet svårare. Så nu är det bara den vita brandsläckaren som fattas. Tycker detta är viktigt, när man sett hur fort det kan gå så kan man ialla fall göra det lilla man kan för att undvika en stor olycka!Tycker ni det är viktigt med brandfilt & brandsläckare, har ni det hemma??

Inget jätteinspirerande inlägg men hade faktiskt tänkt visa walk-in closeten men bilderna blev mest suddiga så jag får invänta dagsljus innan jag kan fota. Tror inte jag har visat så mycket bilder därifrån:)

Ni missar väl inte att ni kan följa mej på facebook?? Bara att klicka på länken till höger och gilla!:)

6 kommentarer:

 1. jajjemän! min mardröm är en brand så jag har laddat upp med två rikigt stora brandsläckare plus min lilla vita, brandfilt och flera brandvarnare!

  spännande med bilder! längtar! kram

  SvaraRadera
 2. Ingen brandsläckare ännu, men en brandfilt finns. Kan man hindra något, så är det alltid nått! Vart har du satt upp din brandfilt? Svart & vitt snyggt, min är tyvärr röd...men men
  Kram

  SvaraRadera
 3. Snygg! Vill också ha en en snygg filt och släckare. Vi har köpt tidigare men dom vanliga har aldrig kommit upp eftersom dem är så fula. Kan man ha dem som en del av inredningen är det mycket mer intressant ju. Får hoppa in på önskelistan hos mig.

  Har inte fungerat att kommentera hos dig på ett tag nu men nu verkar det fungera igen... Kram

  SvaraRadera
 4. Bra inlägg,en liten påminnelse om att det är viktigt med säkerhet.Jaghar faktiskt tänkt på brandfilt.Vi har en brandsläckare i köket som sitter på väggen.En vit ifrån Rusta.Man vill ju att det ska vara snyggt om det ska sitta framme.En fråga,hur mycket kostade den?

  SvaraRadera
 5. Japp vi har både brandfilt och brandsläckare, dock röda! så de står inte framme, men inom räckhåll! hade velat ha en vit brandsläckare, och denna brandfilt var ju urläcker. vart kommer den ifrån? vilket märke?

  Kram

  SvaraRadera
 6. Sånt där är jätteviktigt för mig, +länkade brandvarnare, utrymningsstegar osv... Min mardröm är att det ska börja brinna. Sen vi flyttade har vi dock bara grejerna i ett skåp men inte uppsatta på väggen som vi hade förut. :)

  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera