söndag 22 januari 2012

Ikea PS skåp


Äntligen lyckades jag fynda ett PS skåp från Ikea på blocket för endast 150:-, underbart! Satt och beklagade mej att alla fina fynd på blocket är i Stockholmstrakten och sen dök detta upp så nu ska det bara hämtas hem i veckan! Har inte bestämt vart det ska ta plats än men troligtvis i Lilla hallen tillsammans med betongtapeten, kan nog bli bra:) 

Väggtexten i sovrummet tar sin lilla tid och jag har nog hälften kvar tror jag, men nu tar jag kväll och fortsätter i veckan!

Bild: Ikea.se

5 kommentarer:

 1. Men ojj vilket fynd! Blir riktigt avundsjuk ju! :) Vill oxå gärna ha ett sånt skåp och har funderat på att köpa ett många ggr. Kommer bli supersnsyggt ihop med betongtapeten!! =)
  Kram!!

  SvaraRadera
 2. Nu har du fyndat igen vännen! Ibland har man tur! Min äldsta dotter har ett sånt rött skåp, men de vita är snäppet snyggare!
  Kommer bli perfekt till betongväggen. Ha en mysig söndagkväll, kram

  SvaraRadera
 3. vilket klipp ... 150 riksdaler... Ja ja man brukar få äta upp den man brukar klaga på ;)

  ha en toppen vecka

  kramiz

  SvaraRadera
 4. Ha lustigt, kollade på ett likadant på blocket igår förmiddag och sambon skulle kika på det idag... Gillar plåtskåp! Kul när man kan fynda!

  SvaraRadera
 5. Grattis! Det var verkligen ett fynd det! Håller med dig om att det verkar som lättast att Blocketfynda i Stockholmstrakten. Här på Gotland är priserna på IKEA-prylar nästan högre begagnat!

  Vilken fin blogg! Återkommer gärna!

  SvaraRadera