onsdag 4 januari 2012

Vad händer??


Vad händer med mej, i alla rum, (förutom walk-in closeten & arbetsrummet) så är det svart/vitt och en gnutta grått. Har provat med alla dess färger i vardagsrummet men det går inte, det blir inte bra och jag får inte "den där" känslan ni vet? Är jag mättad efter julen? Eller beror det på att jag inte mår helt bra som gör att jag vill ha det lugnt och färglöst? Jag som älskar färg...fast som det är nu så får det förbli svart/vitt ett tag och det ligger mej ju varmt om hjärtat men har ju alltid velat ha liite färg till det svart/vita men det går inte, konstigt!:) Så här bjuder jag på lite svart/vita must have;)



Pläd lagerhaus, 699:-

Glasunderlägg The home company, 99:-




Poster Jtp-design, 599:- 
Sparelefant Mokkasin, 395:-

Toalettskylt Lagerhaus, 49:-
Tändstickor Lagerhaus, 35:-


Bäddset Lagerhaus, 199:-

6 kommentarer:

  1. Ååå det är galet snyggt med svart å vitt å jag som inte gillar så mycket färg har införskaffat lite färg :)

    SvaraRadera
  2. Jag fixar inte heller så mycket färg just nu och har i stort sett bara vitt, svart och grått här hemma också. Snyggt och håller i längden om du frågar mig! Jag gillar vill-ha-sakerna du visar :-) Pläden från Lagerhaus ser ju helt fantastiskt gosig ut. Ha en fin helg! KRAM Anna

    SvaraRadera
  3. Känner igen mig lite där!här hemma blir det också mest svart o vitt.Har också försökt med färgglada kuddar och detaljer,men det känns inte bra.I barnens rum har jag färg,det tycker jag de ska ha.Och nu ivår som det är inne med mycket färg,hua!Man ska ha det som man känner fört och trivs med.Får ofta höra av vänner att det säger att svart vitt är "ute",så därför är det kul att se på bloggar hur andra har i sina hem,och det mesta är ju svart vit som bas i alla fall./Alexandra

    SvaraRadera
  4. Färgsuget kommer till våren ska du se :)
    Jag är ju heller inte så förtjust i för mycket färg.Tror det kommer bli lite mildare, "smutsigare" färger framöver. Jag är ju lite dragen åt naturmaterial och retro också, en salig blandning mao. Lita på magkänslan och kör s/v så länge du trivs bäst med det! Kram!

    SvaraRadera
  5. Tråkigt att du inte känner dig så bra......hoppas inte din inredningsstil i svart/vitt baseras på det ;) (med tanke på att jag nog inte har en färggnutta nån stans ;) )

    Fina saker du visar!!

    Kram till dig!!

    SvaraRadera
  6. Jag är också inne i en period när jag bara vill ha svart, vitt och grått.. kanske är någonting som går? inte mig emot gillar färgkombon :)

    Kram

    SvaraRadera