lördag 4 februari 2012

Har sambon för stora tankar om mej tro...

Ni vet soffdelen jag pratat om som vi fyndade (fynd hit å fynd dit;)) på Ikea, den var ju tyvärr utan klädsel och vi har nu fått för oss, eller rättare sagt, sambon har fått för sej att jag kan sy klädsel till denna...hmm...har ju en ganska klar tanke i huvudet vad jag vill ha för klädsel, grått tyg, ganska ljust, grovt och med 4 stora svarta knappar på sitsen, får ni också upp en bild??:) Men nu är det ju det där med att sy, visst jag kan sy lite men jag är ju ingen expert precis, långt ifrån, men det kanske går! Har iallafall hittat lite snygga, grova tyger hos Stoff & Stil som jag kan tänka mej...tror det kommer göra sej finfint vid betongtapeten:) Har ni erfarenhet av att sy möbelklädsel, är det svårt?:)Bilder; stoffochstil.se3 kommentarer:

 1. Har ni fyndat en soffa? Det har jag helt missat. Har sytt en del saker men inget till möbler. Det är kanske inte så svårt som man tror.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag och symaskiner är inte kompisar :( Men synen får jag upp, blir hur läckert som helst tror jag. Visst var det en del av en soffa, mer som en fåtölj?
  Spännande!, kram

  SvaraRadera
 3. Tyvärr ingen erfarenhet, men det fixar du säkert!! :)

  SvaraRadera