fredag 10 februari 2012

Lagerhaus

Hos Lagerhaus hittar man verkligen mycket fint, för ett tag sen handlade jag denna tallrik med en klockren text:) Istället för att hamna i tallriksskåpet så fick den stå som prydnad i vardagsrummet!Här hemma händer det lite men det går inte så fort, har målat med griffelfärg i hallen, några tapetvåder av den underbara betongtapeten har kommit upp i lilla hallen, dock mötte jag på ett gäng kontakter så nu får sambon inväntas för dom vill jag inte skruva i:) Trevlig helg!

6 kommentarer:

 1. En klockren text på en snygg tallrik! Mycket annat som jag gillar har du också där på sideboardet ;-) Vad kul att jag snart får postlådan! Min stortjej blev jätteglad när hon hörde att hon ska få byta ut den rosa mot en svart. En trevlig helg önskar jag er också! KRAM Anna

  SvaraRadera
 2. Supersnyggt som vanligt! Handlade en likadan tallrik i julas men den hann aldrig fram innan jag klantade mig och slog sönder den:(. Hoppas att du har bättre lycka med din och ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. på ebbas planka blir det just kyckling :) Du vet att man kan få recept varje fredag från kronkyckling på mailen kanbra :) ett tips annars .Kram och ha det bra själva .

  SvaraRadera
 4. Haha, nej snälla, låt bli eluttagen!
  Jättefint arrangerat, den där tallriken är så charmig, klokt köp! Lite humor i inredningen skadar aldrig! Mys på, kram

  SvaraRadera
 5. Nu kan jag kommentera direkt! härligt! Den tallriken höll jag i när jag var i sundsvall i torsdags! såå sugen. Men kände att det fick räcka med att renovera badrummet, alla slantar få gå dit nu framöver :) men det var svårt att ställa tillbaka den! kram

  SvaraRadera