torsdag 2 februari 2012

Nu är ho galen...

Jo men ni tror väl att jag blivit galen, "nu har hon ändrat i sovrummet igen"...japp de har jag! Storstädning stod på schemat idag och då är det alltid roligt att förändra med vad som finns hemma, dessutom var jag ju inte helt nöjd med sovrummet som jag skrev i förra sovrumsinlägget (där ni för övrigt kan se bilderna på väggtexten för den visar jag inte nu igen, vill inte tjata ut er;)). Nu behövde vi också flytta plåtskåpet, som jag fyndade på blocket, då jag tänkt dra igång lilla hallprojektet i helgen så nu får det stå här inne så länge och jag vette sjutton om det inte får stanna där, blev rätt nöjd! Nu har jag ju inte "piffat" så mycket uppepå utan med vad som fanns nere i "pyntförrådet" i källarn:) Lite rosa fick också smyga sej in, men bara lite för jag har inte bestämt mej över färgval, än...Ni ser också den randiga filten som var ett fynd från Ikea!


Nja, vad säger ni om färgen, eller ska jag köra färglöst...alltså svart/vitt?? *Beslutsångest*

8 kommentarer:

 1. Tjusigt! Vilken härlig fägklick det blev med ceriset! :) passade in jättebra. :)

  Kram Malin (I&D)

  SvaraRadera
 2. Det var ju jättefint med plåtskåpet där!!! =)
  Det cerisa var snyggt till det svartvita. Skitsnyggt med bara svart och vitt oxå men jag tror man behöver lite färg. :)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Alldeles lagom som det är nu, de där rosa kuddarna gjorde susen, blev lite glädje i rummet måste jag säga.. Måste nog vara för att de både är rosa och fluffigt :-)Kram

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att du ska köra med både rosa och plåtskåpet!! :-)

  Nu till en fråga.
  När ni tapetserade, körde vi med överlappning eller kant i kant?
  Fick tapeterna idag, men vågade inte börja då alla säger olika. Hon på affären sa kant i kant medan min svåger som är målare sa överlappning... Varför kunde det inte bara vara easyup tapet för ;-)

  SvaraRadera
 5. nej snyggt lite pysseliten stil ;)
  med färgen .Du vet ju att jag gillar färg och det är ju lätt att byta ut om ögat tröttnar :) Ha en bra helg !

  SvaraRadera
 6. Nä det är sant. Det står inte på rullen hur man ska göra, men såg att det söljde med en lapp i kartongen. Där stod det kant i kant, så det är väl bara att prova och hoppas på det bästa :-) Tyvärr kommer det nog inte nån bild då detta är min syblogg. Har även en vanlig blogg som handlar om allt från inredning till mina barn, så därför har jag valt att ha den med lösen då jag vill ha koll på vem som är inne och läser allt om dom :-)

  SvaraRadera
 7. Svårt det där med färger i sovrum!! Håller oxå på med färgsättning i vårat..men det blir mest svart vitt å grått!! Kram å lycka till

  SvaraRadera
 8. färglöst! kanske för att jag själv är inne i en färglös period :)

  SvaraRadera