måndag 12 mars 2012

Ikea PS kollektion 2012

När inspirationen tryter en aning och orken är som bortblåst då är det skönt och surfa runt och kika in allt fint som finns...kollade in Ikeabloggen och hittade bilder på Ikeas PS kollektion 2012! Vilka snyggingar, mitt i prick:)

En av de saker som jag bara måste ha är ljusstaken i aluminium som kan kombineras på olika sätt, mycket snygg!


Åh den läckra fåtöljen för inne och utebruk designad av Wiebke Braasch, underbar!


Och den mycket smarta och jätteläckra vägglampan som kan vikas in mot väggen då den inte används!


Mycket vill ha saker här och fler finns det, säljstart för PS kollektionen 2012 är 4 maj, då får man väl hänga på låset kan ja tro:)

Annars spanar jag vidare på utemöbler när jag orkar, i helgen har lilla hallen fått sej sin sista makeover i form av lister och färg så nu är det helt klart förutom lite "piff". Köpte en ljusslinga på Lagerhaus i helgen som skulle få agera taklampa i trappen, ihoplindad till ett enda röre ni vet...men jag hade så klart tagit fel slinga och tagit den med färgade lampor så jag får snällt vänta till helgen så vi kan åka och byta:)


11 kommentarer:

 1. Jaa jag håller med! inspirationen är inte på topp men snygga grejor det finns det! Tro lampan kommer finnas i varje blogghem ;) kramis

  SvaraRadera
 2. Lampan gillar jag starkt ;))
  Trevlig kväll
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja riktigt snygga grejer de har tagit fram!!! Mycket man vill ha!! :)
  Kram!!

  SvaraRadera
 4. Som sagt, överraskande tuff kollektion IKEA har kommit med!
  Snygga grejor i massor!
  Ha det bäst, kram Jessika

  SvaraRadera
 5. Sv. Ja gult är inte fel, cerise hade kanske oxå fungerat eller? Hmm...gillar inte det bruna i rottingen, den "förstör" tycker jag ;)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hej jag heter joanna och jag är 24 år och när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om det för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funkionshinder och att alla är lika värda trots bakgrund eller diagnos:)
  Så besök gärna min blogg:)
  Vill du inte ha såna här komentarer så ber jag om ursäkt jag försöker bara sprida den viktiga informationen jag bär på.
  Kram Joanna

  SvaraRadera
 7. MMMmmm massor av vrål snygga saker!! Längtar efter att få åka till ikea!!! Va duktig du är som gått ner i vikt och närmar dig dina mål, härligt jobbat!!

  Kram

  SvaraRadera
 8. PS äger fett;) Jag vill också ha allt det där.
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 9. Är det någon som vet vad tapeten i bakgrunden av den gula fåtöljen kommer ifrån? Skulle vara så tacksam om jag fick svår på detta!
  Mvh Rebecca

  SvaraRadera
 10. Är det någon som vet vad tapeten i bakgrunden av den gula fåtöljen kommer ifrån? Skulle vara så tacksam om jag fick svår på detta!
  Mvh Rebecca

  SvaraRadera
 11. Är det någon som vet vad tapeten i bakgrunden av den gula fåtöljen kommer ifrån? Skulle vara så tacksam om jag fick svår på detta!
  Mvh Rebecca

  SvaraRadera