lördag 26 maj 2012

En viktig dag!


Idag är det de ofrivilligt barnlösas dag, inget som vi vill ska firas utan bara göra andra uppmärksamma på vår situation! Visste ni att var 6-8 par av alla i fertil ålder någon gång har svårt att bli gravida? Detta samtidigt som politiska regler gör att de flesta inte får hjälp av landstinget för att kunna bilda familj! Möjligheten att bilda familj ska inte vara en klassfråga, det är dags för förändring!


Att jag idag sitter här med en växande mage är en sån otrolig känsla, efter vår långa resa så trodde man knappt att det var möjligt men man ska aldrig ge upp, jag är just nu lyckligare än någonsin! Att jag denna sommar stolt kan visa upp en växande mage istället för att gå runt och avundas alla andra som går med magen i vädret. Jag kommer alltid minnas längtan, oron, smärtan och känslan av utanförskap! Jag är fortfarande orolig för vad som kan hända men tar en dag i taget och njuter fullt ut och hoppas av hela mitt hjärta att det går hela vägen denna gång<3 


Så till alla er som kämpar, ge ALDRIG upp, till slut går det och det är värt allt!


Vill du läsa mer så gå in på Barnlängtans hemsida. Stöd kampen för bättre rättigheter, vård & ökad kunskap!

5 kommentarer:

 1. Hej! Jag har läst din blogg i det tysta länge! Vill börja med att säga att jag tycker du har det så fint hemma! Sen vill jag självklart säga GRATTIS till livet som växer i din mage. Vi fick också kämpa länge innan vi fick våra mirakel och jag blir glad när jag kikar in i bloggar som uppmärksammar den här dagen. KRAM!

  SvaraRadera
 2. Vad fint! Självklart håller jag alla tummar :) Hur mår du nu då? Denna värmen gör mig galen, fattar inte hur jag ska klara hela sommaren! kram

  SvaraRadera
 3. Jag tror ingen som inte varit i samma situation kan föreställa sig hur det är att inte bli gravid när man inte vill nått hellre...det blir till slut en livsstil, jag och min man har tillbringat typ 70% av vår tid tillsammans med att försöka bli gravida och nu när vi har våra guldklimpar så är ju såklart lyckan total. Jag är så sjukt arg på att det ska behöva kosta pengar och därmed bli en klassfråga. Du kan köra rattfull och köra i diket och då får du fanken inte betala! Så jäkla orättvist, och än värre att det är olika beroende på var i landet du bor!!
  Supergrattis till dig än en gång, jag förstår att er lycka är total! :)

  SvaraRadera
 4. Det berör mig verkligen. Något som är självklart för vissa. Är superglad för din/er skull.
  Lycka till kram

  SvaraRadera
 5. Grattis grattis grattis Emma!!!!!!!! O va roligt!!!!!
  Stor kram o grattis!!!!

  SvaraRadera