onsdag 30 maj 2012

Från sängen sett...

Här i sängen skulle jag kunna tillbringa hela dagarna just nu, jisses så trött man kan vara, trodde den värsta tröttheten var över men den kom tydligen tillbaka:) Så här ser det i alla fall ut i sovrummet just nu, nöjd för stunden! 

Nu när huset är färdigmålat så blir det nästa projekt ute, nämligen våran "huv" som går ut från hallen uppe, den är i starkt behov av renovering! Nu ska vi bara invänta lite bättre väder...Har ni några uteprojekt på g??



12 kommentarer:

  1. Vi har ganska mycket projekt på gång nu eftersom vi köpt ett renoveringsobjekt.. Även trädgården måste röjas helt, och så småningom hela fasaden. Så ja.. en del uteprojekt är på gång :) vad menas med "huv"? :)

    kram /iris

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kommer bli så spännande att följa erat kommande hem:) Kommer bli kanon! Lite svårt att förklara "huv" men det är lixom fönster som går ut från taket...ska ta bilder så ni förstår:) Kramar

      Radera
  2. Verkligen jättefint :)
    Projekt finns alltid, haha. Mannen har börjat rita på trädäck :)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Ja jag minns sen extrema tröttheten! Bara art lyssna på kroppen o vila. Tur att ni har det så fint i sovrummet då;).

    Japp vi har mycket att fixa med! Målning av huset, trädäck, få upp markisen, fixa trädgården och lägga marksten är bara några av alla...

    Ta hand om dig! Kram!

    SvaraRadera
  4. Här hemma hos oss håller vi också på med renoveirngar för fullt.. nyss blev badrummet klart och snart påbörjas "x-tra rummet", mycket jobb men oj så roligt det är efteråt! då vi bor i lgh med inglasad balkong är uteprojeketen små, tur det då vi saknar gröna fingrar ;)
    fint sovrum ni har! får man fråga var den fina lampan är ifrån den på det vita skåpet, ni har så väldigt fina lampor hos er!

    SvaraRadera
  5. Här hålls det på med altanbygge. Snickarna jobbar och jag förser dem med kaffe och fika ;-). Lillebror har underhållning nu när han är sjuk när de drar igång sina maskiner.

    Supersnyggt sovrum, förstår att du är nöjd!

    SvaraRadera
  6. Hej! Har suttit och bläddrat igenom några kategorier här inne hos dig, och oj vad fint ni har det! Hit kommer jag definitivt kika in igen! :)
    Och vad roligt att ni ska få tillökning, är själv beräknad till 3 augusti! :) Vi själva har inte råkat ut för tråkigheter, men två av våra närmsta vänner-par har båda fått missfall i v. 20, plus en massa annat tråkigt så vi har inte heller vågat ta något för givet. Men nu känns allt mkt bättre, och vi har till o med vågat köpa hem lite grejer :)

    Utomhusprojekt vet jag inte, men jag skulle ju egentligen vilja köpa nya balkongmöbler, och kanske lägga trall... Men vi får se!

    SvaraRadera
  7. Du är lika inspirerande som vanligt! Grymt snyggt dekorerat =)

    Vi ska olja altanen, letar som galningar efter bra väder och olja med rätt mängd svarta pigment =) Båda verkar väldigt sällsynta. Skulle vara skönt att få det avklarat innan semestern.

    Ha en kalashelg nu och vila ordentligt!

    Kram!

    SvaraRadera
  8. Grymt fint! Du är så duktig och kan din sak när det gäller inredning! Jag minns det där med tröttheten, lyssna på kroppen och försök vila :-)

    SvaraRadera
  9. Å så fint!
    Har inte tänkt en enda gång på inredning under semestern. Haha, skönt att låta hjärnana vila från det också ibland!
    Men blev så klart grymt inspirerad av ditt urfina sovrum. Ingen dum syn när man slår upp sina två blå på morgonen!
    Kramar i massor, hoppas allt är finfint!

    SvaraRadera
  10. Vilken fin utsikt du har från sängen!!! Snyggt som vanligt!! Skönt att ha något snyggt och vila ögonen på när man ligger som bäst!! Ush ja, jag kom i håg den där tröttheten.....finns inget som den!!

    Kram på dig

    SvaraRadera
  11. Vilken fin lampa du har! Var är den ifrån?
    Mvh Jenny

    SvaraRadera