tisdag 12 juni 2012

Barntapeter

Får be om ursäkt om det blir mycket barnrelaterade inlägg här framöver men det är en stor del av vårt liv just nu och jag vågar nu hoppas och drömma lite mer än innan efter att sett den lill* krabaten på bild:) Drömt om att inreda barnrum har jag gjort länge men jag måste ju erkänna att det är nog bland det svåraste, speciellt att hitta tapet;) Nog för att det är ett tag kvar tills vi behöver börja för barnet kommer ju inte sova i eget rum i början ändå men det är så kul att drömma och inte fel att börja så småningom heller...

Här har ni mina absoluta favoriter, den första är jag "kär" i men är rädd att den känns lite tråkig i ett barnrum även om man har mycket roliga detaljer, är lite rädd att den sista blir för skrikig? Den gula har också etsat sej fast på min näthinna! Sen är ju den med myror en stor favorit och har alltid vart men jag tror inte den går att få tag på längre, så synd för då hade jag nog bestämt mej...vad tycker ni, har ni fler tips??

Bilder från; varpunen.blogspot.com, favoritsaker.se, googlesök & isak.co.uk

3 kommentarer:

 1. Myrorna är superfina och de hade jag valt till Vilmer om de funnits kvar. Den gula tapeten är mer beige i bakgrunden så den gick bort här. Granarna älskar jag med! Har länge tänkt beställa hem en kudde i det trycket men det har fortfarande inte blivit av... :)

  SvaraRadera
 2. Det är bara roligt! Förstår att det är det som ni tänker på allra mest, det ska man göra!

  Håller med om tapeten Myra. Den är verkligen superfin, hade tänkt den till barndelen i husvagnen så jag gjorde lite efterforskning och efter ett tips ringde jag och kollade med leverantören men den finns inte att få tag på, tyvärr.

  Hoppas att ni hittar en som ni gillar iaf. Dom andra är också jättefina. Kram!

  SvaraRadera
 3. Så himla roligt :) Visst är det härligt att få se dom "live" på tv :-)
  Angående tapeer så valde jag att inte ha någon. Jag älskar oxå massa tapeter, speciellt den med ugglor från ferm-living. Men jag tänkte som så att om man har så mycket mönster på tapter så är det så himla svårt med annat, allt från gardiner, sängkläder till tavlor....så jag valde att ha vita väggar. Kram och lycka till!

  SvaraRadera