torsdag 9 augusti 2012

Annatottibädd

Emma goes färgglatt...insåg att det mesta till bebis var i svart/vitt men inte nu längre:) Häromdagen kom den underbara filten "monster" hem i brevlådan i alla möjliga härliga färger och idag kom ett paket från Anna och i paketet var det en babybädd (eller babynest om man föredrar det) också det i härliga färger, fast ändå könsneutralt:) 

Hade planer ett tag att sy en egen babybädd men jag och symaskinen är inte bästa kompisar och när jag fick syn på annatottis underbara babybäddar så var det ju bara att slå till. Så är ni precis som jag, inte bästa vän med symaskinen eller varken har tid eller lust att sy själva så tycker jag absolut att ni ska köpa en annatottibädd till er bebis, finns i flera färger och man kan komma med egna önskemål, lyxigt riktigt:) Tack Anna för den fina servicen, en jättefin babybädd och snabb leverans!



8 kommentarer:

  1. Riktigt snyggt, har samma färgsättning i sonens rum.

    SvaraRadera
  2. Superfina, båda två! Filten har vi också :)

    SvaraRadera
  3. hej! hämtade ut ett paket igår med bla denna filten ;) Gillade också färgerna! Sedan blev det en skötbädd med grå moln!
    Tror jag bara har en mjuk gosig filt kvar att köpa nu :) mår du bra? kram

    SvaraRadera
  4. Så fin bädden var! En sån vill jag ha till lillebror! :)

    SvaraRadera
  5. ÅH så fint! Håller med om att det ska vara färgglatt:) vilken fin blogg du har & vad kul att hitta hit! Vi har precis fått en liten Eliah! Kul & läsa andra bloggar med bebis på G! Ni har en UNDERBAR tid framför er!

    Kram Emma

    SvaraRadera
  6. Hmm, kommenterade från mobilen innan men antingen har du inte godkänt det ännu eller så försvann det så skriver igen...

    Verkligen jätteglad blir jag när jag får läsa denna typen av inlägg!! :) Så kul att du gillar den! Bädden kommer vara för stor i början, men man kan lägga en liten filt runt om för att göra den gosigare om man vill. Jag har själv tyckt att det är bättre att man kan ha den länge för de är så himla användbara när bebben är lite större och börjar röra på sig. Min Ludde nästan 4 månader ligger i sin nu och sover på soffan. Perfekt!

    Kram, Anna (annatotti)

    SvaraRadera
  7. Men fy vad söt den där var! Synd att det är färdigt med små barn för min del iallafall ;-) Men riktigt fin var den. När är den lille beräknad att anlända? Kram Emma

    SvaraRadera
  8. Vad kul att du valde en Annatotti-bädd! :) Helt rätt om man inte är kompis med symaskinen. Något annat roligt är att du vann Gissa leveransdatumet hos Little Miss Fix It. Så mejla mig din adress vettja!

    Kram :.sara

    SvaraRadera