söndag 2 september 2012

Grå söndag...


Idag har det varit grått mest hela dagen men vad gör det när man är inomhus och grejjar:) Golvet är nästintill klart, en liten bit kvar sen ska bara den här veliga fröken bestämma sej för tapet vilket inte e de lättaste...men ingen brådska:)Tips mottages gärna, helst i den svart/vita skalan!  Igår blev det hastigt och lustigt en liten tur till förlossningen, vilket låter värre än vad det var men efter lite oroligheter här hemma så blev det ctg-kontroll vilket kändes skönt och allt såg fin fint ut med lilla myran:) Annars har helgen mest bestått av hemmasysslor och vila, vad har ni haft för er??

2 kommentarer:

 1. Men va duktiga ni är som håller igång! Här hemma händer inte så mycket när det gäller renovering just nu. Inte lätt att bestämma sig...

  Lät inget vidare men skönt att allt var bra. Bättre att kolla en gång för mycket!

  Jag har också plockat lite hemma, träffat jobbarkompisarna och myst med familjen såklart. Imorgon är det dags att jobba igen.

  Ta hand om er, Kram!

  SvaraRadera
 2. Oj, vad spännande med tapet-val, men pyntandet ser lovande ut som vanligt!
  Känner igen det där med spring på förlossningen när man känner oro, ibland tycker det är lugnt där inne, ibland för livat...hehe...nojig som man är.
  Skönt att allt var bra med pyret!
  kram

  SvaraRadera