fredag 7 september 2012

Lite nytt...

Som jag sagt förut så är de flesta inköp numera till lilla myran i magen men nu det senaste har vi faktiskt handlat lite hit hem som b la en matta till vardagsrummet, blev dock ingen rya för det har vi haft förut och det funkade inget bra så en vanlig slät matta fick det blir, en ny kudde har också tillkommit!

För tillfället håller vi också på med ett litet projekt i hallen, ska berätta mer en annan dag men är ni nyfikna så kommer det upp en och annan bild på instagram, vill ni följa mej där så heter jag Hemlangtan!

Ha en mysig helg...
8 kommentarer:

 1. Så fin matta, och för att inte tala om kuddsamlingen! Ryor kan vara gosiga men OJ, så mycket skräp det samlas i dem. Typ ett halvt bohag utan att man ens märker det. Creapy på ett sätt!
  kram, ha en supermysig helg!

  SvaraRadera
 2. Du har det riktigt fint :)

  SvaraRadera
 3. Mattan ser jättefin ut och blir ju en perfekt kontrast till det svarta golvet :-) Ska genast söka upp dig på Instagram! Trevlig helg! KRAM Anna

  SvaraRadera
 4. Snyggt!!
  Jag ska också dumpa ryan nu ett tag. Smidigare med en slät lättstädad & tvättad matta. Barnvänligare :)
  Hoppas allt är bra med dig kram

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Snygg matta, undrar bara var den kommer ifrån? Kram

  SvaraRadera
 6. Snyggt med den vita mattan till ert vardagrums, jag skulle själv vilja ha en matta men hittar aldrig någon jag fastnat för!

  SvaraRadera
 7. Så fint det blev. Jag letar också matta till vardagsrummet. Vill byta ut vår ullrya som är fin, tjock och gosig..........fast den fäller så jag blir tokig. Se you!

  SvaraRadera
 8. VAR hittar man en sådan matta, söker som en tok men är såå svårt att hitta stora fina mattor som inte är rya..

  SvaraRadera