onsdag 31 oktober 2012

Varning för lite jul, igen...

Det blev ingen "Stella Polaris" hemklickad och inte heller någon "Ventura super star", kände att pengarna behöver gå till lite mer i år än enbart julbelysning och med en mammapeng så är man ju heller inte jätterik. Istället slog jag till på 2 st "Getinge stål" som ska ta plats i vardagsrummet, gav ett jättefint sken. Kollade efter dom redan förra året men hittade dom inte men i år fann jag dom hos Lampan.se som för övrigt har grymt stort utbud av julbelysning. Dessutom var dom nedsatta så jag fyndade kan man säga;) Adventsstjärnan "Pointy" från Lagerhaus har fått följa med hem också då katten tyvärr tuggat sönder våran gamla. Var på Ikea i helgen och där fanns det ju också en del, lite smått och gott hittade ner i kundvagnen, b la en "pappersskog" som lyser, ni vet? Hittade den inte på hemsidan men den kom redan förr året. Så istället för enbart Stella Polarisstjärnan så har jag nu belysning till 4 fönster för samma pris som den annars skulle kostat  och jag är minst lika nöjd och vem vet, kanske tomten hör min önskan om en Stella Polaris för jag har ju fler fönster att fylla...




För övrigt har det inte kikat ut någon bebis än, det är ju trots allt 2 veckor kvar och om man ska tro på en del av era gissningar så lär jag ju få vänta ett tag till (hoppas ni har fel;)). Jag har alltid gissat på att den lill* kikar ut den 3e november, vilket det inte känns som just nu men vem vet och sambon han gissar på 6 november, men vi får väl se, ni får gärna fortsätta gissa i föregående inlägg, ni har tills på fredag på er! Var hos barnmorskan idag och hon bara skrattar åt mej eftersom jag mår oförskämt bra, inga vidare kramper, inga bristningar, sover bra på nätterna förutom några kisspauser, lite svullen på fötter och händer har jag dock börjat bli de senaste dagarna men hey, jag klagar inte, som sagt jag mår oförskämt bra:)

Fick en fråga om vart jag köpt "sleep tight" bokstäverna som hänger över spjälsängen, det är en bokstavsbanner som man kan sätta ihop som man själv vill och dom hittas hos b la. Mokkasin & Favoritsaker!

Har ni klickat hem någon julbelysning än? Kram...

7 kommentarer:

  1. Det är ju så supermysigt med julen!! Här ska börjas tidigt!! Har faktiskt beställt en Stella polaris bordslampa.... Ska hämta den nu :)

    Ska bli spännande o följa din väg mot bebis :)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Vilken mysig blogg du har! Och ååååå va spännande med den kommande familjemedlemmen! Vi fick vårt första barn i januari i år... Underbart! :) Jag mådde också, precis som du, "oförskämt" bra!

    Jättekul att du hittat till min blogg! Och nu har ju jag hittat till din... :)

    Fortsätt må bra nu... Och lycka till!
    Kramar Jessica

    SvaraRadera
  3. Vad skönt att du mår så bra.Stjärnan i stål har jag oxå,den lyser jättefint.Min fick dock lite sprayfärg på sig förra året och förvandlades till vit;)

    Skogen köpte jag med sist när vi var på ikea,Ser så mysig ut.Sen ska jag hämta upp en Ventura stjärna imorgon som jag beställt.Hade helst velat ha två,men som sagt dom kostar ju lite.Tänk vad förberedda vi är nu inför Advent :)

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Jättefin julbelysning, helt rätt val, även om en stella också är hur snygg som helst. Man får prioritera ibland :)
    Den där skogen är ju också så söt, har suktat efter den ett tag. Jag har lite planera för ny julbelysning, men inga inköp än. Vi får se vad det blir :)
    Ha det så mysigt i jul-planeringen, kramar i massor

    SvaraRadera
  5. Jag älskar skogen som lyser från Ikea, dock har jag inget fönster eller ställe den passar på:-(

    Kram Hanna på whiterainbow.se

    SvaraRadera
  6. Vad skönt att du mår bra, nu är det inte länge kvar tills pyret tittar ut :-) Jag har kommit fram till att jag har julbelysning till ändast två fönster i nya huset, så det måste defenitivt inhandlas! Fast det kommer bli billiga varianter i år får man satsa på nå bättre till nästa istället. Ha det bra kram/Emma

    SvaraRadera
  7. Jag är på jakt efter en vit pappersstjärna och den du köpt var ju superfin! Nu syns inte mönstret så bra men de flesta andra jag sett har inte tilltalat mig. Så svårt det där när man vet precis vad man vill ha! :)

    Hoppas bebis kikar ut snart! Spännande!!

    SvaraRadera