tisdag 1 januari 2013

2013

Då var det nytt år, 2013, det kommer bli ett helt fantastiskt år, det är jag säker på:) Nyårsafton firade vi här hemma, jag, sambon & Milo, senare på kvällen kom också mamma en sväng. Det var meningen vi skulle fira med goda vänner men då sonen i familjen haft vattkoppor som inte riktigt torkat än så ville vi inte utsätta Milo  för det. Men vi klädde upp oss dagen till ära och åt god mat och spelade lite spel så kvällen blev mysig på alla sätt och vi ändå:) 

Julen har även den passerat och idag åkte dom flesta sakerna ner i sina kartonger igen, nu är det bara stjärnorna i fönstren kvar, jag tröttnar ganska fort på allt så här efter nyår. Har ni plockat bort julen?? Vi har haft en jättemysig jul tillsammans med nära och kära och Milo har blivit riktigt bortskämd och även vi, tänkte jag skulle visa några av klapparna men det får bli en annan dag:) Här kommer några bilder från vårt nyårsfirande istället:) Nu är det matdags hör jag...kram på er

4 kommentarer:

 1. Japp här hemma har julen åkt ner i källaren! Hade väl inte tröttnat så mycket egentligen, men granen barrade något djävulskt, så det var lika bra att ta bort allt :)
  Gott nytt år!

  SvaraRadera
 2. Här åker inte julen bort förrens tjugonda knut, allt enligt regelboken :)
  Så söt Milo är :)

  SvaraRadera
 3. Så mysigt att fira första julen och nyåret med lilla finaste Milo :)
  Du har såklart pyntat super-stylish-snyggt, precis som vanligt!
  Önskar dig och din familj ett riktigt bra 2013 på alla sätt och vis, och tack för din fina kommentar inne hos mig.
  Kram kram!

  SvaraRadera
 4. Så sött litet leende =)Jo här har julen städats undan och jag börjar redan se fram emot våren.

  SvaraRadera